Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás anyukák, hogyan...

Vaterás anyukák, hogyan csomagoltok?

Figyelt kérdés
Ha eladtok egy terméket, mibe csomagoljátok.Rendben van, hogy egy dobozba és azt külön be kell csomagolni, de mivel és honnan?
2011. jún. 22. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi, pl. egy kis felső, vagy kisruha, ilyesmi akkor zacskóba és borítékba tesszük. Ha nagyobb, vagy több dolgot vásárolt valaki, akkor szintén zacskó, azt bele dobozba, azt pedig vastag barna szalaggal szoktuk körberagasztózni, hogy nehogy kiszakadjon, de külön nem szoktunk rá csomagolást is tenni, csak egy fehér papírt celluxszal amire a címet írjuk. Bár most mi eladtunk egy gyerekülést, azzal vagyunk gondban, hogy mibe küldjük el.
2011. jún. 22. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én babaülést mikor vettem 2jó vastag szemeteszsákba volt becsomagolva és körberagasztózva.remélem segítettem
2011. jún. 22. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, ez jó ötlet, nem is gondoltunk rá eddig. Nagy dobozt kerestünk neki, de ez praktikusabbnak tűnik. Köszönöm! :)
2011. jún. 22. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha a doboz oldalán termék felirat látható? Gondot jelent pl.: csokis doboz?
2011. jún. 22. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ruhát nejlonzacsiba és papírba, vastag ragasztószalaggal leragasztva majd egy sima fehér lapot rá amire a címzés megy.

Én nem szoktam külön ehhez borítékot vagy puffasztott borítékokat venni, mert az se 1 ft már és akkor annak díját bele kellene számolnom a ruhák árába, így nem számolom bele, és sose volt még olyan hogy ne ért volna rendeltetési helyére így csomagolva.

(több száz adásvételen vagyok túl).

Babakocsit, etetőszéket mi is vastag zsugorfóliába tekertük plusz vastag ragasztócsík, vagy az előbb írt nagyméretű fekete vastag kukászsákba tekerve.

2011. jún. 22. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

13.23-as vagyok, nem gond csak az a lényeg hogy egyik oldalán sima egyszínű felületen csak a címzések legyenek hogy a postásoknak ne kelljen nagyon keresni HOL is van a címzés, tehát ne vesszen el a doboz alapszínében.

Én kaptam már kiscipőt ruhát tápszeres dobozban, győri édes kekszesben is.

2011. jún. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!