Vaterások! Hogyan, mibe csomagoltok? (ld. Lent)
Van egy könyvem, amit megrendeltek. Szeretném, ha sérülésmentesen érkezne meg a címre, ezért ajánlott, elsőbbségi küldemény lesz. DE!
A könyv kb. 25×30-as, nagy alakú, kb. 2,5-3 KG!!!
Hogyan, mibe érdemes csomagolni? :/
(Tanácstalan vagyok, mert ilyen méretű, formájú dobozom, amiben stabilan megmaradna, nincs.)
nem lesz ajánlott, elsőbbségi küldemény, mert túl nehéz
szóval 1050 Ft-ért standard postai csomag lesz - szóval dobozold be szépen újságpapírba, tedd bele egy kartondobozba. - a hézagokat meg kitömheted újságpapírral
Én eddig kb 1000 könyvet adtam fel.
Buborékos borítékba csomagolom a könyveket (kivétel ha 10nél többet rendelnek, az már dobozba megy). A "boborék" védi a terméket a sérüléstől.
4 féle méretű borítékom van, a legnagyobba simán lehet az általad leírt könyvet tenni (talán még az egyel kisebbe is).
Utolsó vagyok.
Ha csomagként adod fel, akkor célszerű a széleket még ragasztószalaggal átragasztani, hogy az éleket "levágd". Így téglatest formájú lesz a csomag, amit elfogadnak standard csomagnak (1050Ft 20 kg-ig).
ha a 2,5-3 kg-os könyvet buborékos borítékban adja fel, az 1590 Ft, ha dobozban, akkor 1050 - nem mindegy....
amúgy meg ezeket jó lenne előre kiszámoljad, mi mennyibe fog kerülni a postán, mert baromira nagyokat fogsz bukni a postaköltségen - amúgy a mostani könyvet is mérd le pontosan, hogy milyen tömegű, mielőtt nekiállsz csomagolni ;)
Előző: Mint írtam, én már 1000nél is több könyvet postáztam.
Ha buborékosban leragasztod a széleket, akkor standard postai csomagként elmegy (1050 Ft).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!