Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterások! Hogyan, mibe...

Vaterások! Hogyan, mibe csomagoltok? (ld. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy könyvem, amit megrendeltek. Szeretném, ha sérülésmentesen érkezne meg a címre, ezért ajánlott, elsőbbségi küldemény lesz. DE!

A könyv kb. 25×30-as, nagy alakú, kb. 2,5-3 KG!!!

Hogyan, mibe érdemes csomagolni? :/

(Tanácstalan vagyok, mert ilyen méretű, formájú dobozom, amiben stabilan megmaradna, nincs.)

2011. okt. 3. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
vagy buborékos borítékba tedd bele, vagy csomagold be papírba (én vettem pár ív csomagolópapírt írószer voltban, azt a sima barnát-szinte mindent abba csomagolok)
2011. okt. 3. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:

nem lesz ajánlott, elsőbbségi küldemény, mert túl nehéz

szóval 1050 Ft-ért standard postai csomag lesz - szóval dobozold be szépen újságpapírba, tedd bele egy kartondobozba. - a hézagokat meg kitömheted újságpapírral

2011. okt. 3. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én eddig kb 1000 könyvet adtam fel.

Buborékos borítékba csomagolom a könyveket (kivétel ha 10nél többet rendelnek, az már dobozba megy). A "boborék" védi a terméket a sérüléstől.

4 féle méretű borítékom van, a legnagyobba simán lehet az általad leírt könyvet tenni (talán még az egyel kisebbe is).

2011. okt. 3. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ha csomagként adod fel, akkor célszerű a széleket még ragasztószalaggal átragasztani, hogy az éleket "levágd". Így téglatest formájú lesz a csomag, amit elfogadnak standard csomagnak (1050Ft 20 kg-ig).

2011. okt. 3. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:

ha a 2,5-3 kg-os könyvet buborékos borítékban adja fel, az 1590 Ft, ha dobozban, akkor 1050 - nem mindegy....

amúgy meg ezeket jó lenne előre kiszámoljad, mi mennyibe fog kerülni a postán, mert baromira nagyokat fogsz bukni a postaköltségen - amúgy a mostani könyvet is mérd le pontosan, hogy milyen tömegű, mielőtt nekiállsz csomagolni ;)

2011. okt. 3. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző: Mint írtam, én már 1000nél is több könyvet postáztam.

Ha buborékosban leragasztod a széleket, akkor standard postai csomagként elmegy (1050 Ft).

2011. okt. 3. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
szabályzat szerint nem mehet el, ha a ti postátokon mázlid van és beveszik, akkor jó neked...nálunk csak dobozban veszik fel, akárhogy van csomagolva
2011. okt. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!