Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a császárosoknak ez a...

Mi a császárosoknak ez a mártírkodása, heges hasak fotózása és posztolása?

Figyelt kérdés

Igen, szerintem a császár is szülés. De minek mártírt játszani és hősnek kikiáltani magukat azoknak, akik császárral szültek? Rengeteg fotót látok a neten, ahol a hasra van téve a gyerek és ott virít a császárheg. (Ugyanez vonatkozik a megereszkedett hasas, testváltozós fotókra, szerintem értelmetlen)

Aki vaginális útón szült, az sem teszi közzé a “rést”, ahol kijött a gyerek, pedig nem hiszem, hogy maga a folyamat könnyebb lett volna, mint egy császár. Teljes mértékben elismerem, hogy a hasi műtétből nehezebb felépülni, de akkor sem értem ezt a “pofádba dugom, hogy császáros voltam és egy hős vagyok” attitűdöt.

2023. febr. 27. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Tök jó irányba ment el ez a beszélgetés:) (31 stb vagyok)
2023. febr. 28. 15:34
 42/54 anonim ***** válasza:
20%
Én pl azért nézem le, mert attól, hogy a szr be van csomagolva, ugyanúgy szr marad. Ez a fajta magamutogatá pedig számomra majdnem a való világ-felé kategória. Sajnálom, ha ez rosszul esik valakinek. De ezt érezni és gondolni meg nekem van ugyanolyan jogom, mint másoknak megosztani a magukét. Ugyanannyira a kutya sem kíváncsi erre, mint arra. Ugyanúgy kéretlenül van a másik pofájába tolva. Nem kell a kettős mérce.
2023. febr. 28. 20:31
 43/54 anonim ***** válasza:
66%
Annyi különbség azért van, hogy te ezzel másokat pocskondiázol, minősítesz.
2023. febr. 28. 20:47
 44/54 anonim ***** válasza:
80%
42-es, nem ugyanarról van szó. Az egyik oldalon ott van valaki, aki anélkül, hogy másokról ezzel véleményt alkotna, kirak magáról egy képet. A másik oldalon ott vagy te, aki (le)minősíted. Kettős mércének nem ezt hívják. A véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van, de nem mindegy, hogy milyen formában teszi, bánt-e vele másokat.
2023. márc. 1. 08:48
 45/54 anonim ***** válasza:
23%
Bocs, de fogalmazd már meg szépen, nem megsértődős módon akkor, hogy taszító! Ha sikerül, eskü használom majd. Mert engem ez baromira taszít. Miért van neki ehhez joga, nekem meg ahhoz nem, hogy megmondjam neki? Inzultus ugyanúgy.
2023. márc. 1. 14:17
 46/54 anonim ***** válasza:
72%

45

Ha azt mondod, "téged taszít", az tökéletes megfogalmazás, énközlés, arról szól, hogy benned milyen reakciót vált ki. Hogy elkezdesz-e azzal foglalkozni, hogy miért, az meg már a te dolgod. Ha viszont azt mondod, "ez undorító", ilyen általános igazságként, na az már bántó.

Jogod van megmondani neki, de ugyan mitől lesz neked jobb, ha beszólsz?

2023. márc. 1. 14:44
 47/54 anonim ***** válasza:
42%
Ilyenkor beszélj a saját érzéseidről, “én úgy érzem, hogy az ilyen képek magamutogatóak ”, “belőlem az undor érzését váltja ki”. Ne a másikat minősítsd! Ne azt mond, hogy “aki ilyet posztol az magamutogató”, “ez taszító”. Az első esetben a saját érzéseidről jogod van beszélni. A második esetben minősítesz, elítélsz, a másikról beszélsz, hogy ő “milyen”, mikor nem is ismered. Másik oldalról meg ugye másnak meg tök más a megélése ugyanarról. Tehát máris sokkal több “milyen” lenne. És hogy ki milyennek látja, annak a gyökerei benned vannak. Erre vagy kíváncsi vagy, hogy miért és utánamész (ez az önismeret), vagy nem és akkor annyi, hogy máskor ha valamiről véleményt mondasz, azt a saját érzéseiden keresztül mond, ne úgy hogy a másikat (ismeretlenül) minősíted, elítéled, pocskondiázod, leszólod.
2023. márc. 1. 16:11
 48/54 anonim ***** válasza:
27%
(46: olyan jó olvasni, hogy kb ugyanazt írtuk, úgy hogy mivel nem volt befrissítve az oldal, így mikor írtam, nem láttam a tiédet 😊)
2023. márc. 1. 16:16
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, ha én nem vagy hajlandó energiát fektetni abba, hogy "én üzenetekkel" kommunikáljak, akkor én vagyok a szar, de más a pofámba nyomhatja azt, ami számomra gusztustalan. Ez szerintetek rendben van? Mi van, ha esetleg bennem azért nincs ennyi tapintat, mert benne sem volt?

Ez nem egy olyan természetes dolog, mint a szoptatás, hogy ha nyilvánosan kell megoldani, akkor ésszel, szolidan. Ez a másik meggyötört teste, ami csak neki és a szűk körének fontos. Én sem tettem ki az enyémet. Mert bennem ez egy ostoba, lelki szegény, figyelemhiányos ember látszatát kelti. Szerintem ezeknek az embereknek inkább szakembert kellene keresni, mert úgy gondolom, hogy a környezetüktől várják annak az igazolását, hogy hősök és csodát tettek. Pedig ezt tudniuk kéne maguktól. Csak a szememben üresek és gyengék.

Azt hiszem, hogy így, a saját érzéseimről beszélve is mindjárt a torkomnak lesz esve, hogy sértő vagyok. De javítsatok ki nyugodtan.

2023. márc. 1. 17:47
 50/54 A kérdező kommentje:
Szerintem a szoptatás sem külvilág elé való. Mármint kivágott mellel. Letakarva, elfordulva teljesen rendben van, én is csináltam már kocsiban, de az étteremben fullva kivágva a bimbit az nagyon nagy paraszt dolog! Arról is lehetne vita.
2023. márc. 1. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!