Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a császárosoknak ez a...

Mi a császárosoknak ez a mártírkodása, heges hasak fotózása és posztolása?

Figyelt kérdés

Igen, szerintem a császár is szülés. De minek mártírt játszani és hősnek kikiáltani magukat azoknak, akik császárral szültek? Rengeteg fotót látok a neten, ahol a hasra van téve a gyerek és ott virít a császárheg. (Ugyanez vonatkozik a megereszkedett hasas, testváltozós fotókra, szerintem értelmetlen)

Aki vaginális útón szült, az sem teszi közzé a “rést”, ahol kijött a gyerek, pedig nem hiszem, hogy maga a folyamat könnyebb lett volna, mint egy császár. Teljes mértékben elismerem, hogy a hasi műtétből nehezebb felépülni, de akkor sem értem ezt a “pofádba dugom, hogy császáros voltam és egy hős vagyok” attitűdöt.

2023. febr. 27. 15:50
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
88%
En meg azt nem ertem, hogy teged ez miert zavar ennyire? Nem mindegy, hogy ki mit csinal? Te nem vagy ilyen tipus, mas igen. Foglalkozz magaddal, a te eleted es masoke is nyugodtabb lesz igy... 🤷
2023. febr. 27. 16:54
 12/54 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem meg a Heidi Klum meg Catherine hercegnő miatt van, akik szülés után 5 héttel perccel a kifutón villognak meg 2 órával szülés után 59cm a dereka.

Én sem ertek egyet a magamutogatással, de van akinek ez a lelkét megnyugtatja hogy nem mindenki úgy néz ki szülés után hogy fehérnemű bemutatón sétálgasson és biztosan sok nő van akinek ez segít elfogadnia magát hogy más is megváltozott.

Én is sok ilyet látok instán, tiktokon, de nem veszem fel, akinek erre van szüksége, mélyüljön el benne, de nekem szerencsém is van, nem lett kötényhasam, striáim, 10 kiló pluszt leszámőtva semmi nem báltozott a külsőmön, szóval én csak átgörgetem ezeket.

2023. febr. 27. 17:16
 13/54 anonim ***** válasza:
17%
Egy pipát mégse rakhatnak ki...
2023. febr. 27. 17:29
 14/54 anonim ***** válasza:
6%
pinát*
2023. febr. 27. 17:30
 15/54 anonim ***** válasza:
83%
Sokaknak csalódás a császár, esetleg trauma. Az ilyen képek segítenek feldolgozni, mert ezek azt mutatják hogy büszke lehet magára, nem pedig azt hogy kudarcot vallott. Benne vagyok császáros csoportokban, nagyon sokan kudarcként élik meg. Gondolom az ilyen képek emlékeztetik őket arra hogy valójában nem az.
2023. febr. 27. 17:43
 16/54 anonim ***** válasza:
72%

Ugyan en termeszetesen szultem, igy nincs tapasztalatom a csaszarral, de basszus, egy nagy hasi mutetrol van szo!

Ami utan nincs pihenes, nincs agyban fetrenges hetekig, mert szinte azonnal el kell latnod a kisbabadat!

Ha ferfiak szulnenek csaszarral, akkor mar erre is ki lenne talalva valami, hogy ok hetekig pihenhessenek nyugiban, a babat meg valaki mas lassa el...:)

A noknek meg ezt szo nelkul turniuk kell, ugye, aztan ha valaki ki meri mondani, hogy szarul van, esetleg ne adj isten segitsegre van szuksege, akkor az elfogadhatatlan es elitelendo.

2023. febr. 27. 17:50
 17/54 anonim ***** válasza:
62%
Én is császárral szültem, szarul éltem meg lelkileg, mert természetesen szerettem volna, de medencevégű volt a gyerek. Szoptatni sem tudtam, ha felfeszültem volna a szivárványra, akkor sem. Ezek ellenére nincs szükségem ilyen mértékű önigazolásra, meg az amúgy szép hegem, és kötény hasam másnak az arcába tolására, hogy anyának és fasza csajnak érezzem magam. Nyilván azért, mert nem vagyok elmeháborodott. Némelyek meg igen.
2023. febr. 27. 17:52
 18/54 anonim ***** válasza:
34%
Kimondhatod hogy szarul vagy, de ezt más arcába tolni szerintem hót undorító. Csak azért elfogadott, mert a gyerekvállalást valami áldott szentfény burkolja, különben ugyanolyan trauma lehet egy bármilyen más műtét, azt sem mutogatod neten. Csak hát ugye anyukának muszáj tolnia más arcába a pulyát meg a hasát meg a heget, ha tehetné a punciját is feltöltené hogy nézzétek innen jött a gyerMek.
2023. febr. 27. 18:00
 19/54 anonim ***** válasza:
87%
Én nekem császárom volt és benne vagyok egy facebook császáros csoportban,de még ott sem látok ilyen heges fotókat. Aki mutogatja szerintem azért teszi mert manapság leszóljak a császáros anyukákat amiért így szültek és gondolom ezzel akarják igazolni magukat. Még engem is leszólt az ORVOS hogy csak megakarom úszni, holott komoly egészségügyi probléma miatt kellett. Viszont még így sem érzek ingert a hegem fotózására.
2023. febr. 27. 18:09
 20/54 anonim ***** válasza:
86%

Számomra hasznos volt hogy a maga valóságában látok császárheget, szülés utáni hasat/testet, mikor manapság a tökéletes instamodellek kinézete az elvárás. Így tudtam mire számíthatok, nem csak a túlzó, szépített, ködösített elbeszélések alapján kellett következtetnem.

Amúgy a magamutogatásnak én se vagyok a híve, de van haszna is.

2023. febr. 27. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!