Császárosok hogy vagytok?
11 napja szültem, az eleje pokol volt mostmar hogy kivettek a varratot, végre jobb de még fáj és a front miatt mintha egne.
Vérzésem nincs, max pecséttel, tejem megjott a 3ik napon de kezd apadni, hiába a sor, tea, leves stb.
Akik már régebben szültek meddig vereztetek? Tejetek?
Mindenre kíváncsi vagyok.
😊😊
Plusz az orvosom azt mondta ne 6 hét múlva menjek vissza hanem 4 mert más a császár mint a természetes szülés.
Mekkora lett a vágás?
Nekem kB 20 cm mikor meglattam sokkot kaptam kB. Noss.
Hogy vagytok, voltatok császár után?
10 hónapja szültem, sürgősségi császár volt, kb 3 hétig véreztem, 3. napra lett tejem, a mai napig is szoptatom a lányom, ezzel szerencsére nem volt sose gond hogy kevés lenne.
A heg is szép, kb 10-12cm-es, maga a műtét azt mondom nem vészes, engem inkább lelkileg viselt meg, 41. héten indítás után komplikációk léptek fel, akkor közölték hogy azonnal műtő, ezt az érzést nem kívánom senkinek
5 hónapja császároztak, a szülés utáni második nap lett tejem, azóta is van, csak anyatejes a babám. Nekem kapcsok voltak kívül, sokkal szebb lett így a heg, ami amúgy 11 centi. 4 hétig véreztem.
A kontroll szülés utáni 6. héten volt. Jól voltam amúgy császár után, nekem nagyon jó élmény volt, varratszedés után emlékszem, hogy futottam a buszhoz, egy héttel a műtét után már lent sétáltam a babámmal, ismerős mondta, hogy meg nem mondta volna, hogy császárral szültem.
Engem fél éve császároztak, de még mindig kellemetlen a heghez és környékéhez érnem, pedig jó lenne masszírozni, kezelni az összenövések elkerülésének érdekében. Engem nagyon megviselt az egész, mert sürgősségi volt szívhang leesés miatt, 24 óra vajúdás után. A műtét utáni két hét maga a pokol volt, borzasztóan fájt, és a rossz terhelés/testtartás miatt becsípődött a derekam és a lapockám mellett is, egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam. 4. napon lett tejem, szoptatok azóta is. Egy jó tanács, tedd mellre sokszor a babát, bújjatok össze gyakran, pihenj vele te is, hadd komfortszopizzon, és lesz bőven tejed, a baba a legjobb tejszaporító, a sör, levesek, teák nincsenek hatással a tejtermelésre. Szoptass igény szerint, ne időre, és akkor nem lesz gond! :)
Én a 9. hétig véreztem/pecsételtem, azt hittem soha nem lesz már vége... :D 10. héten voltam kontrollon.
A hegem amúgy szép, kb 15 cm hosszú, később majd alig fog látszódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!