Nem akarok gyerektartást fizetni mit tegyek?
Összejöttem egy nővel fél éve
Azt mondta mindig hogy gyógyszert szed, volt olyanis mikor én vittem el az orvoshoz és a patikába is kiváltani
Hazudott
Most nyögte be nekem hogy 8 hetes terhes és hogy tartsuk meg
Én sosem akartam gyereket és ezt már tisztáztam a kapcsolat elején is
Mondtam hogy vetesse el de azt mondja nem fogja
Közöltem vele hogy elhagyom erre meg berágott és mondta hogy akkor fizethetem a gyerektartást
Hogyan tudnék ebből kimenekülni??
Màr sehogy. Ha valóban te vagy az apja, akkor fizetned kell.
A tanulságokat viszont letudod vonni belőle. Legközelebb húzol a farkadra gumit, vagy csak akkor dugsz, ha nem lesz probléma egy gyerek.
B.szni tudsz aztán minden felelősséget a nőre haritasz.
Tipikus gerinctelen , felelősség sehol
15-ös, nekem is van egy hasonló ismerősöm, aki így járt a nővel.
Amikor összejöttek, azt hazudta a nő a csávónak, nem lehet több gyereke, (már van egy 12 éves fia) csak hogy együtt maradjanak, aztán hát teherbe esett védekezés nélkül..
Az meg van amúgy nektek hogy a nővel kialakult már a kölcsönös bizalom és nem egy idegenről volt szó?
Együtt laktunk és együtt csináltunk mindent
Az elején még óvszert is használtam aztán mondta kb 2 hónap után hogy gyógyszert szed felesleges megfojtani a magic sticket
Szóval jöhettek ezzel az álszent dumáitokkal! :)
Gondolom a férjetek is minden alkalomnál gumit húz attól függetlenül hogy gyógyszert, vagy egyébb más készítményt használtok!
Szívből sajnálom azokat a férfi társaimat akik ugyanúgy vannak mint én!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!