Nem akarok gyerektartást fizetni mit tegyek?
Összejöttem egy nővel fél éve
Azt mondta mindig hogy gyógyszert szed, volt olyanis mikor én vittem el az orvoshoz és a patikába is kiváltani
Hazudott
Most nyögte be nekem hogy 8 hetes terhes és hogy tartsuk meg
Én sosem akartam gyereket és ezt már tisztáztam a kapcsolat elején is
Mondtam hogy vetesse el de azt mondja nem fogja
Közöltem vele hogy elhagyom erre meg berágott és mondta hogy akkor fizethetem a gyerektartást
Hogyan tudnék ebből kimenekülni??
Nem akarásnak nyögés a vége.
Miből gondolod, hogy hazudott?
Azt tudtad, hogy tabletta-szedés, de még spirál mellett is teherbe eshet egy nő ?
Képes lennél megöletni a saját gyerekedet ?
Mit tegyél?
Legyél jobb ember, mint voltál, itt a nagy lehetőség!!
Tényleg max a külföldre költözéssel, bár eu-s országok esetén már ott is könnyen utánad nyúlnak. Valami random afrikai kis faluban viszont nem feltétlen találnak meg.
A minimlábéres bejelentés már rég nem megoldás. A bíróság sem hülye, ha az apa életszínvonala láthatóan magasabb mint amit a hivatalos fizetése megengedne, akkor azt vizsgálják és máshogy állapítják meg a gyt-t. Úgyhogy nem érdemes bszakodni, mert legvégső esetben börtön is járhat a nem fizetésért.
Nem értem a férfiakat, hogy tudják ez egész életüket egy pár hónapja megismert másik emberre bízni. Annyira rizikós. Értem, hogy szar a gumi, de most komolyan, annyi ilyen eset van, én soha nem bíznék ennyire fontos dolgoban másban. Még ha nem is hazudott a csaj, elég egy cifra fosás, és kész a baj. Kíváncsi vagyok ha tényleg elterjed a férfi tabi, fogják-e inkább azt szedni.
A gyerek nem csak a nő felelőssége volt. A törvény gyerektartás kapcsán nem az anya mellett, hanem a gyerek érdekeiben vannak! A gyerektartást NEM AZ ANYÁK KAPJÁK, A GYEREK. Az, amit ketten hoztak létre.
Kérdező:
Sehogy nem tudod megúszni. Próbálj beletörődni, fogd fel úgy ezt a kisbabádnak adod. Próbálj nyitott lenni a baba felé, hátha mégis megtetszik majd a dolog.
Felelőtlenség volt egy ismeretség után nem gumit húzni, ez a te hibád is. Vállald a következményeket.
A nő amúgy lehet szedett gyógyszert, egy hasmenés/hányásos betegségnél nem is hatásos csak ezt sokan nem tudják. Az egyetlen 100%os módszer az óvszer. De azt hiszem ezt nem kéne egy felnőtt férfinek magyarázni...
Ha feketén melózik is van egy minimális összeg amit havonta kikell fizetnie. Akkor magával is kitol, nyugdíjra is kéne gondolni meg a többi ugyebár...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!