Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alváshiánytól szédülhetek?

Alváshiánytól szédülhetek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hetekben az eddig jól alvó babám nagyon rosszul alszik, van hogy óránként ébred. Ilyenkor én egyáltalán nem alszok éjszaka, mert nekem majdnem ennyi idő elaludni. Általában reggel felé alszik picit többet, ilyenkor alszok kb 2 órát és ennyi egész napra.

Nagyon fáradtnak érzem magam, és egy pár napja szédülök és rossz a gyomrom is. Ez lehet a fáradtságtól? Vagy valami más bajom lehet?

2023. febr. 16. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Én is így érzem magam, ha nagyon fáradt vagyok 🥺 próbálj meg pihenni
2023. febr. 16. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Akár attól is lehet gondolom még alszik napközben bár nem írtad a korát, de akkor aludj te is vagy legalább pihenj. Igyál sokat és ne felejts el enni.
2023. febr. 16. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Mindenképp hívj segítséget! És aludj! Kifogsz bukni, a szervezeted meg kikészül. Az agynak muszáj pihennie.

Ne veszélyeztesd a gyermeked, hidd el muszáj pihenned.

2023. febr. 16. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Én is szédülök pedig szerencsére sokat alszom. Én a vashiányra gondolok vagy valami hasonló.

Vitamint szedj és tényleg kellene valami segítség mert tönkre mész hosszú távon.

2023. febr. 16. 20:32
 5/11 A kérdező kommentje:
8 és fél hónapos a babám, 2x alszik még, délelőtt kb 40 percet, sajnos ennyi idő alatt én nem tudok aludni, délután pedig babakocsiban séta közben, szóval a nappali alvás kizárva, esetleg 5-6 után, mikor a férjem hazaér. Igyekszem enni és pihenni azért, vitamint is szedek. A vérnyomásom mindig alacsony volt, lehet az sem segít a helyzeten. Remélem nem fog hosszútávon tartani a helyzet, mert ez így nagyon kemény! 🙁 Eddig max 1-2 alkalommal kelt a babám, most a mozgásfejlődés nagyon bekavart nekünk.
2023. febr. 16. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Ne így állj hozzá!

Ha fáradt vagy, a babával együtt azonnal feküdj le aludni/pihenni nappal is éjszaka is. Minden más megvár.

2023. febr. 16. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk ez az óránként kelés hónapokig tartott, én a végére halucináltam, a szüleim segítettek, heti 1 éjszakát náluk aludt egy darabig, akkor már 13 hónapos volt és nem szopizott. Most már 3 éves és csak 1-2 alkalommal kel, sose volt jó alvó. Szóval mindenképp jó lenne, ha tudnál segítséget kérni, akár szülőktől.., vagy ha erre nincs lehetőség, akkor néha egy fizetett segítség nappal pár órára. Kitartás! :)
2023. febr. 16. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

8tól 16hónapod koráig csinálta ezt.

Én szédültem, "másnapos" voltam, a gyomrom szar volt. Sőt, ájultam is.

Most viszonylag alszunk egy 2 hete, most kezdek helyrejönni.

2023. febr. 16. 21:47
 9/11 NTBS ***** válasza:
60%
Igen, szédülhetsz. Kérjél segítséget.
2023. febr. 17. 06:29
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

Pihenj akkor is, ha csak 40 percet alszik. Leteszed, feküdj le te is. Ha nem is alszol, de pihenj.

Éjszakára Naturlandos nyugtató tea keveréket ajánlok. Nálam is az volt, hogy amikor visszaaludt a kicsi, én nem tudtam visszaaludni, mert vártam, mikor kel újra. Na a teától simán vissza tudtam aludni. És nem álmosít. Csak nyugtatja az idegeket, nem stresszelsz a következő ébredésen.

Amúgy nálunk másfél hónapig tartott ez a durva rész. Aztán volt 1 hét tök jó alvás, utána meg beteg lett a drágám. Most azért nem alszunk. Szóval sajnos mindig van valami.

A férjed segít éjszaka?

Az én férjem éjszaka nem ébred fel a sírásra. Így azt csinálta, hogy én lefeküdtem este korábban, ő meg addig focit nézett a nappaliban, vagy gépezett, x-box-ozott. Így fent tudott maradni sokáig. És addig ő ment a kicsihez. Aztán amikor lefeküdt, onnantól keltem én. Így én is tudtam azért 3-4 órát aludni. Muszáj volt.

2023. febr. 17. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!