Alváshiánytól szédülhetek?
Az utóbbi hetekben az eddig jól alvó babám nagyon rosszul alszik, van hogy óránként ébred. Ilyenkor én egyáltalán nem alszok éjszaka, mert nekem majdnem ennyi idő elaludni. Általában reggel felé alszik picit többet, ilyenkor alszok kb 2 órát és ennyi egész napra.
Nagyon fáradtnak érzem magam, és egy pár napja szédülök és rossz a gyomrom is. Ez lehet a fáradtságtól? Vagy valami más bajom lehet?
Mindenképp hívj segítséget! És aludj! Kifogsz bukni, a szervezeted meg kikészül. Az agynak muszáj pihennie.
Ne veszélyeztesd a gyermeked, hidd el muszáj pihenned.
Én is szédülök pedig szerencsére sokat alszom. Én a vashiányra gondolok vagy valami hasonló.
Vitamint szedj és tényleg kellene valami segítség mert tönkre mész hosszú távon.
Ne így állj hozzá!
Ha fáradt vagy, a babával együtt azonnal feküdj le aludni/pihenni nappal is éjszaka is. Minden más megvár.
8tól 16hónapod koráig csinálta ezt.
Én szédültem, "másnapos" voltam, a gyomrom szar volt. Sőt, ájultam is.
Most viszonylag alszunk egy 2 hete, most kezdek helyrejönni.
Pihenj akkor is, ha csak 40 percet alszik. Leteszed, feküdj le te is. Ha nem is alszol, de pihenj.
Éjszakára Naturlandos nyugtató tea keveréket ajánlok. Nálam is az volt, hogy amikor visszaaludt a kicsi, én nem tudtam visszaaludni, mert vártam, mikor kel újra. Na a teától simán vissza tudtam aludni. És nem álmosít. Csak nyugtatja az idegeket, nem stresszelsz a következő ébredésen.
Amúgy nálunk másfél hónapig tartott ez a durva rész. Aztán volt 1 hét tök jó alvás, utána meg beteg lett a drágám. Most azért nem alszunk. Szóval sajnos mindig van valami.
A férjed segít éjszaka?
Az én férjem éjszaka nem ébred fel a sírásra. Így azt csinálta, hogy én lefeküdtem este korábban, ő meg addig focit nézett a nappaliban, vagy gépezett, x-box-ozott. Így fent tudott maradni sokáig. És addig ő ment a kicsihez. Aztán amikor lefeküdt, onnantól keltem én. Így én is tudtam azért 3-4 órát aludni. Muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!