Más gyereke is ilyen katasztrofálisan alszik?
Egy éves a kisfiam, azt már elfogadtam, hogy 5 hósan a legtöbb babának borul az alvása és többször kel. De most már 2 hónapja minden éjjel óránként kel fel és már nem bírom. Mindent próbáltunk, kapott fájdalomcsillapítót a fogára, raktam be hozzá ruhadarabot, hátha szepa (amúgy az ágyunk mellett van a kiságya, nem alszik messze), próbáltam neki több ételt adni, de amúgy se eszik rosszul. Felmerült bennem a mozgásfejlődés, de nem tudom az elhúzódna-e ilyen hosszan. A napirendje egyébként tűpontos, azzal talán nincs baj. Most már pszichológuson gondolkozunk, hátha az segít.
Más is volt így ebben a korban? Mikor, hogyan lett végre vége?
A pszichológust nem neki gondoltam, hanem magunknak, mert már érzem, hogy egyre türelmetlenebbek és ingerültebbek vagyunk az alváshiány miatt és nyilván ez is gerjesztheti a problémát.
Étel intoleranciára nem gondoltam, mert amúgy a széklete, mindene rendben van és nem is látszik úgy, hogy a hasa fájna.
Nem tudom, szerintem túl sok inger nem éri, délelőtt itthon szoktunk játszani, a déli alvása után játszóra megyünk, aztán egy kis esti séta. Egy nap van, amikor babaúszásra megyünk és egy másik nap ringatóra.
Az nekem is eszembe jutott, hogy az én közelségem kell neki éjszaka, de olyan ellentétes vélemények vannak arról, hogy jó-e rászoktatni a babát az együtt alvásra...
Tudom, hogy ezt túl kell élni és rajta is vagyok, csak gondoltam pár sorstárssal tarthatnánk egymásban a lelket.
HA melletted alszik akkor vedd oda.
Enyém sosem aludt a kiságyban. Mellettünk aludt sokáig.
Azóta felnőtt,és nem lett degenerált,nem lett anya pici fia szindrómás,teljesen normális kedves srác lett belőle :)
Pròbàld magad mellè venni. Ha a közelsèged hiànya miatt kel, akkor megoldòdik.
Szintèn 1 èves a lànyom, min. 3x, van amikor 10x kel èjjel. Mellettem van, mert kèptelen lennèk ennyiszer kikelni az àgybòl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!