6 hónapos kislányom alvása katasztrófális. Éjjel felkel és úgy gondolja hogy fent is marad 1-2 óra hosszáig. Napközben alig alszik. Ez van 2 hónapja. Van rá esély hogy ez valamikor jobb lesz?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 09:45
1/5 anonim válasza:
Jobb lesz, persze, kerdes, hogy mikor, es mennyi ideig. Nalunk 13 honaposan lett jobb, 15 majd 18 honaposanatmeneti visszaeses, utana 2 honapig szuper volt, majd ismet rengeteg keles, ehhez aztan tarsult az is, hogy ujra hordozni kellett, sokszor akar 3x 30-60 perceket egy ejszaka soran, vagy tobbet, aztan most 22 honaposan kezd megint normalisabb lenni. De egyszer felnonek. Tudsz kerni valamilyen segitseget?
2/5 anonim válasza:
Szia nalunk hajnalban van igy. En is varom, hogy az ido segitsen. Ket napja hajnali fel 4-kor kelek..
3/5 anonim válasza:
Teljesen normàlis.Sajnos...Idővel vàltozik,és jobb is lesz.Az én gyerekem 4 hónapos koràig oké volt,aztàn a fogzàssal minden borult.20 hónapos,és egyszer ébred éjjel.Màr beletörődtem.Olyan gyerek,aki sosem okozott "gondot" az alvàssal, szerintem nincs.Baràtnőm fia àtaludta az éjszakàt sokàig,aztàn egyik pillanatról a màsikra totàl kàosz lett az éjszaka.Szóval,ez van....Kitartàs.
4/5 anonim válasza:
Persze lesz jobb ha másnem 4-5 év múlva. Nálunk volt olyan időszak hónapokig, hogy éjjel 20 percenként fent volt ráadásul én egyedül vagyok vele úgyhogy teljesen kivoltam.
Aztán, olyan 15 hónapos korában állt be viszonylag rendszeresre az alvása.
5/5 A kérdező kommentje:
Na az én kisfiam (3éves) mindig jó alvó volt, jelenleg többet alszik mint a kicsi ezért fura nekem, napközben 3 órát és ébreszteni kell, a kicsi napközben 2x fél órát. Remélem h tenyleg egyszer jobb lesz.
2017. dec. 30. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!