Éjszakáink katasztrofálisak,3- 4 orákat alszok 8 honapos kislányom mellett! Mit tehetnék!? Vettem mar minden féle teat, semmi nem segitett! Tapszeres, de eszik mindent!
Tök mindegy , hogy van benne vagy nincs, ott kezdődik, hogy egyáltalán miért adsz neki? Szom joltásra víz vagy tej. Ha valami olyan baja van lehet gsógynövényes teát, de azt is csak nappal. A baba tea marketing fogás.
Annyit visszakérdeznék. Egészen konkrétan miért kel fel éjszaka? Sima hiszti, mert nem tud aludni, vagy ilyenkor tényleg éhes? Mióta csinálja ezt?
Figyelj, ez lehet fogzástól, szeparációs szorongástól, mozgásfejlődéstől.
Én sem teáztatnám, víz vagy tápszer.
Az hogy hisztizik, mit jelent? Sír?
Szia,
azt próbáltátok éjszaka hogy csak simogatjátok a fejét plusz cumi? Lehet fogzás is, hasfájás is... Felhúzza a lábát?
Miért adsz neki enni, inni? Cuppog is és azért, vagy csak mert az bevált? Amúgy én is inkább csak forralt vizet adnék ital gyanánt...
Én adtam neki kezdettől forralt vizet (igaz, tápszeres+cicis).
Azt mondják, hogy a csak szopóknak nem kell, mert nekik nem kell folyadékpótlás.
Nem tudom, ez igaz-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!