Szerintetek baj, ha olyan fal mellett van az ágya a babának, kisgyereknek, ahol sok konnektor van és a falban is futnak elektromos vezetékek? És ha a fal túlsó oldalán a számítógép, vagy a TV van, az nem sugárzik át a falon?
A nagyfogyasztóktól kb 1m -es távolságban már teljesen lecsökken az elektromágneses sugárzás.
A konnektortól nekünk fél méterre van az ágya, ott már nincs kiugróan magas érték.
A tévénél is igaz kb a 0.5-1m távolság, amikor megy.
A vezetékek szigetelve vannak, az lefogja, de ha pl kapcsolószekrény van a fal másik oldalán (pl. nálunk van ilyen a nappali egyik falánál), az brutális és folyamatos elektromágnesessugárzást csinál, értsd: bemérve az élettani határ kb 4-5szöröse és állandóan a fal túloldaláról mérve.
Nálunk ahogyan mértem falsíkban kb 1,5 méterre már lecsökkent, a fiam ágya 2 méterre van a fal mellett, ott már nincs semmi hatása.
Faltól távolodva szintén kb 1-1,5 méterre már minden normális.
Nagyfogyasztók alatt a mosógép, szárítógép, elektromos sütő, mosogatógép, mikrót értettem/néztem meg.
A notebook érdekes, mert a pároménál teljesen jó értéken marad a mérő, az enyémnél viszont beriaszt, ha a töltőjére van dugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!