Igaz az hogy abban a házban vagy helységben ahol sok elektromos eszköz van ott sok kaktuszt kell tartani?
Figyelt kérdés
Nem sima cserepes virágokat hanem kaktuszokat.
Egy ismerősöm mondta, hogy sokat tegyek be mert hogy a kaktuszok összeszedik az elektro szmogot vagy mit, és hogy hatékonyabban tisztítják az olyan levegőt ahol sok az elektromos eszköz mint a sima virágok amik nem kaktuszok.
2014. aug. 17. 08:21
2/9 A kérdező kommentje:
hm?
2014. aug. 17. 08:26
3/9 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy a virágok tisztítják a levegőt, mert télen mikor bent vannak a szobában akkor ott abban a szobában sokkal jobb a lebegő ahol vannak mint egy másikban ahol nincsennek, de nem értem hogy a kaktusz miért tisztítaná jobban vagy miért jobb oda tenni őket ahol sok az elektromos eszköz?...
2014. aug. 17. 08:28
4/9 anonim válasza:
A kaktusz is cserepes virág szobában. :)
5/9 A kérdező kommentje:
azt tudom de én úgy értettem hogy kaktuszok, amik szúrnak és cserepes virág pedig minden más ami nem szúr...:D
2014. aug. 17. 08:44
6/9 anonim válasza:
Ez az ezotéria világa inkább, nem az Elektronikáé. Ezek csak illúziók, a virágaid sem tisztítják a levegőt, a kaktuszok meg még annyira sem az elektroszmogot. De az illúzió hasznos is lehet, nem kell feltétlenül elveszíteni, ha úgy érzed segít, tegyél be kaktuszokat, ártani nem árt.
7/9 A kérdező kommentje:
igazából ezt a kaktuszos dolgot most hallottam pár napja, ezt hogy a növények, virágok tisztítják a levegőt meg oxigént állítanak elő meg minden ezt már általánosban tanította a tanár virágot meg már sok éve tartok mert szeretem őket, és van jó néhány.. :D
2014. aug. 17. 08:54
8/9 anonim válasza:
Akkor biztosan jó ember vagy, hiszen aki a virágot szereti....:)
Lényeg hogy pusztán emiatt ne rakd tele feleslegesen kaktuszokkal a szobát, inkább olyanokkal vedd körül magad továbbra is, ami tetszik.
9/9 anonim válasza:
Igen,ha villámháritónak használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!