Sajnos nem sikerul teherbe esnem. Magan akciokent, elmentem egy laborba megcsinaltatni ezt a par viszgalatot. Jol ertelmezem, hogy az inzulinrezisztencia tesztem katasztrofalis? Elore is koszonom a valaszokat.
Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0
60 perces glucose 4,9mmol/L
120 perces glucose
3,7mmol/L
Inzulin 4,1 mIU/L 3,0 - 25,0
Inzulin 60 perc
31,5 mIU/L
Inzulin 120 perc
44,9 mIU/L
Ösztradiol 466,0 pmol/L 101,0 - 905,0
Progeszteron 37,80 nmol/L 3,00 - 68,00
Akkor gondolom, emiatt nem sikerul a baba sem, ugye?
Mert ezen kivul minden mast rendben talaltak.
Hát azért nem biztos hogy emiatt nem sikerült. Van IR-ed az igaz, de messze nem katasztrofális. Nekem már hamarabb mondható hogy az ( az éhgyomri inzum 10-20 mIU/L között, a 120 perces 150 - 280 mIU/L között volt az utolsó két mérésen.) erre a dokik is azt mondták hogy ilyen értékekkel elég nehéz lesz. 2 hónap alatt összejött. Pároddal minden rendben?
Ennek ellenére a sport és a 160 gramm CH diéta igen erőteljesen ajánlott a számodra!
18 hkm
Igen, a Ferjemmel minden rendben.
Most nyomtattam ki egy csomo dietas tanacsot stb, hat nem lesz egyszeru, meg minden olyan kinainak tunik meg a leirasok alapjan.
Mi 4. honapja probalkozunk, viszont sajna mar 40 eves vagyok, ez szinten nem javit a helyzeten :(
Talaltam egy nagyon jo oldalt, rengeteg recepttel.
Ha esetleg valaki hasonlo cipoben jar, hasznos lehet :)
Nem is az inzulin érték a rossz. Az a baj,hogy a cukrod kerek 1 egésszel lett kevesebb az éhominàl.
Mindenképp keress fel ezzel dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!