Miért van az hogy az utolsó hetekben lévő kismamák nem tudnak aludni az éjszaka?
Figyelt kérdés
Volt hogy feleltem az éjszaka egyszer kétszer pisilni de vissza is tudtam aludni. Most 39 hetesen éjfélkor felébredek és egyszerűen képtelen vagyok aludni. 4-5 órákat vagyok fent mire reggelre vissza alszok pár órát. Napközben nem érzem a fáradságot. Azelőtt még még délután aludtam is most már az se igazán inkább csak pihenek.2019. szept. 20. 03:32
1/9 anonim válasza:
Még nem is tudtam hogy terhes vagyok mikor már nem tudtam aludni. Minden éjjel pontban 3kor ébredtem, vissza se tudtam aludni. És ez kitartott a terhesség végéig. Hormonok. Valakinek már korán, van akinek csak később zavarja meg az alvását.
2/9 anonim válasza:
Én 22 hetes vagyok de terhességem elejétől nem tudok aludni!
3/9 anonim válasza:
Felkészül a szervezet az éjszakázásra! De ha még majd akkor kell kelni, Nem fog menni :)))
4/9 anonim válasza:
Nekem ilyen nem volt. Talám ha párszor. Az viszont nagyon jellemző volt, hogy minimum 3x felkeltem inni/mosdóba mentem. Mondjuk nalunk sok gyerek van és en mindig nagyon fáradt voltam estére. A vegén a csípőfájdalom miatt is felébredtem, mert már csak oldalt tudtam aludni. De utána vissza aludtam mindig.
5/9 anonim válasza:
Az okát tudományosan nem tudnám megmondani, de máig emlékszem azokra a nyári hajnalokra, amikor kiültem egy-egy túró rudival az erkélyre első gyerekkel terhesen. A másodikkal-harmadikkal már nem volt ilyen, aludtam, mint a bunda, ha hagytak. :D
6/9 anonim válasza:
Én aludtam mind a 4-gyel. Nem tudom, van-e összefüggés, de a gyerekek sem éjszakáztak sosem, 6-10 hetes koruktól átaludták az éjszakát mindannyian. 😊
7/9 anonim válasza:
Én 25 hetes vagyok. Az elejétől fogva 2x kelek pisilni.
Az első pisinél még visszaalszom, de a másodiknál már nehezen. Nagyon aktív babám van, kb hajnali 3 körül kezd el bulizni és egész délelőtt kitart a rugdosás, így nehéz vele megtalálni a kényelmes alvópozíciót.
8/9 A kérdező kommentje:
Az is érdekes hogy itt volt a nyár nagy melegek még is jól aludtam, engem is rugdusot sokszor de az se zavart. Érdekes 🤔
2019. szept. 20. 09:38
9/9 anonim válasza:
Én túl hordással a kórházban is végig aludtam az éjszakákat mind a két lányomnál,max felkeltem pisilni, de utána egyből vissza aludtam. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!