Nagyon kimerült anyukák nektek vannak tüneteitek?
Semmi testi betegséget nem találtak csak egy enyhe refluxot. Mégis folyamatosan vissza térő mellkasi nyomással, torok szorítással és levertséggel küldök. Nem folyamatosan vannak jelen a viszont amikor elő jönnek akkor nehéz éjszakák vannak mögöttem.
Két fiam van. Kelnek éjjel, 4.éve alig alszok. Októberben kezdődött ez az egész
Akkor hányinger volt. Most a fent említett tünetek vannak. Plusz ilyenkor sokat sírok mert már elegem van ebből az egészből.
Pszichiáternél is voltam. Nem tálat semmit. Enyhe pszichomatikus betegség a stressz miatt. Van más is így mint én?
Stressz szerintem is. Mi eladtuk a lakasunkat, vettunk egy ujat. Az alberletunkbol egy masikba koltozunk es kiadjuk az uj lakasunkat. Mindezt egyszerre, egy ket honapossal. Folyton ikea, butorosszerakas stb megy. Ugyanilyen tuneteim vannak. Pedig a gyerek teljesen nyugodt, nincs ra semmi panaszom. Nekem az inyem is begyulladt es a mehem is sokat szurkal es meg is jott.:/
Szerencsere ma vegre eljutunk egy jo kialliasra harmasban a picivel, ami mar nagyon hianyzott. Probaljatok ti is sokat kimozdulni!
Magas pulzus, alvászavarok, szapora és szabálytalan szívverés, mellkasi szorító érzés, állandó fejfájás és ingerlékenység.
Jó nagy adag magnéziumot szedek hátha az a bajom de már a hasam megy tőle javulás meg nincs. A vérképem tökéletes, EKG nem mutat eltérést. Most törődtem bele, hogy csak kimerültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!