Kisgyerekes anyukák! Valamilyen vitamint ajánlanátok egy fáradt, kimerült anyatársatoknak?
Két kicsi gyerek, reggeltől estig egyedül, minimális nagyszülői segítséggel.
Éjjel gyakori felkelés, napközben olyan vagyok, mint a mosott kaka. Szellemileg, fizikailag lassan taccsra kerülök, ha nem kezdek valamit magammal.
Van valami bevált vitamin? A magneB6 valakinél bejött ilyen esetben?
Én csak úgy hívom magam itthon,hogy "az örökfáradt".
Már mindent kipróbáltam,ami létezik a földön,és semmi nem volt rám olyan hatással,amivel elégedett lettem volna. Ráadásul a vitaminok többségétől farkas-étvágyam lett.
1 dolog van,ami nekem segít:Ginseng Royaljelly
Csak természetes anyagokat tartalmaz (ginzeng,méhpempő) stb,és elképesztő mennyiségű energiát ad.
Én Tescoban szoktam venni a vitaminoknál van,de láttam már más drogériákban is.
Kb 800ft,10 ampulla van benne. Az íze anyósom szerint finom,én nem tudom meginni csak ha beleteszem teába vagy szörpös vízbe.
Kúraszerűen lehet inni,tehát időnként szünetet kell tartani.
Nem vagyok terjesztője,nem fűződik érdekem a "reklámozásához",én csak egy anyuka vagyok,de ezt őszintén ajánlom!
14:11-es vagyok,most olvasom az első válaszolót.
Én is próbálkoztam a MagneB6-al,de mivel az lazít,nyugtat én majd el aludtam tőle,a gyerekkel is úgy játszottam hogy feküdtem a földön a szobájában és ásítoztam...
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Utána fogok nézni ennek a Ginzeng-es készítménynek, addig meg hátha segít a megneB6.
Még annyit kérdeznék, hogy abból mennyit szedtek?
Én ezt szedek Magne B6-tal kombinálva. 3,5 éves a nagylányom, 1,5 éves a kicsi és teljes munkaidőben dolgozom. A reggel 6tól este 8ig van távol. Segítségem nincs. Ezzel bírom csak az iramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!