Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívűl itt...

Van még rajtam kívűl itt fáradt, kimerült anyuka? Mikor fogom magam újra a réginek érezni?

Figyelt kérdés

27 éves anyuka vagyok, van egy 3 és fél és 1 éves kisfiam. Az utóbbi hónapokban úgy érzem magam, mint egy lemerült elem... A kisebbik fiam egyébként is nagyon rossz alvó, mai napig éjszaka 7-8 X ébred, de volt ennél rosszabb is. Voltam dokinál is, mert sajnos kiderült, hogy refluxos vagyok,emellett sokat szédültem, vérvételem jó lett, most vasat is szedek. Azt mondta két pici gyerek mellett nem csoda, ha lemerül az "aksi". Általában egyedül vagyok velük, a férjem segít amiben tud, de ő sokat dolgozik. Túlsúlyos is vagyok, mert 160cm 75 kg vagyok. Ha elkezdek tornázni, és diétázni a kevesebb tápanyagtól és több mozgástól még gyengébbnek érzem magam, úgyhogy ez is egy ördögi kör.

Imádom a pici fiaimat, de alig várom már, hogy kicsit könnyebben menjen minden. Bocsánat, hogy itt panaszkodom, csak muszáj volt ezt leírnom.

2014. márc. 7. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Add a nagyot oviba, és annyival is könnyebb lesz.
2014. márc. 7. 15:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia, már ovis, de csak délig. :)
2014. márc. 7. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:

29 éves vagyok, 3,5 és 1,5 évesek a fiaim, apát csak hébe-hóba látjuk a sok meló miatt, minden estére egy darab zokninak érzem magam :D szóval nem vagy egyedül!!!:)

de túlsúlyosnak se mondanálak...szerintem nem kéne "durván" tornáznod,csak mondjuk többet sétálni,futkosni a gyerekekkel,jön a jó idő,ehetsz majd több gyümit is,ezek nem segítenének???

2014. márc. 7. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Szió! Nekem csak egy gyerkőc van,2 éves, de én is ugyanezt érzem, hogy az "aksim" lemerülőben van. :) A férjem külföldön dolgozik, havonta egyszer jön haza 3 napra. Közben van egy beteg anyukám, meg egy 88 éves nagypapám akikről gondoskodom. Én ezt az állapotom most az időjárásra is fogom. :) Lehet tavaszi fáradtság. :) Nekem mindig azt mondja a barátnőm, mikor panaszkodom neki, hogy ha majd megnő a fiam majd visszasírom még ezt a kort és a kimerültséget. Hát lehet, hogy igaza van. :) Kitartás!
2014. márc. 7. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nalunk is ugyanez a szitu. Csak nekem apa semmiben sem segit.en is varom mar hogy mikor lesz konnyebb. Nalunk a kicsi 8 honapos. Meg nem maszik. A nagyobbik lanyommal akkor lett konnyebb mikor mar maszott mindenfele. Nem vagy tulsulyos!! En 165 centi vagyok es 71 kg! Lehetne fogyni, szeretnek is de nekem is ugyanaz van mint nalad! Van egy szobabiciklim de nem tekerem soha. Inkabb a hazimunka. Mar beletorodtem. Ez van! (A parom eljar konditerembe minden nap, kockas a hasa, szerinte mehetnek en is mert o is melo mellett jar, o is faradt!) mire hazajon eleteszem a villas reggelit, gyerekekkel SOHA nem foglalkozik. Nem ul le a nagyobbal jatszani a szonyegre mert kenyelmetlen neki, faj ugy a hata! En 4 eve ezt csinalom!! Minden nap. Aludni, enni, furdeni, netezni, tvzni jar haza. Meg tiszta ruha. Mint egy hotelbe
2014. márc. 7. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves anyukák, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sok erőt kívánok Nektek is!

Egyszer panaszkodtam anyósnak, hogy milyen fárasztó két pici mellett, mert egész nap talpon vagyok, erre azt mondta: -Hát amikor ő fiatal volt, sosem volt fáradt, nagyon jól bírta. :))))))))))))

2014. márc. 7. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok,én anyósom meg azt mondta,hogy míg nem dolgozott és otthon volt 3 gyerekkel,addig mindig kifogástalan rend és tisztaság volt.Mert aki egész nap otthon van a gyerekekkel,annak bőven jut ideje a háztartásra :DD
2014. márc. 7. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaj igen, nekem is azt szokta mondani, hogy nála kifogástalan rend volt mindig.....
2014. márc. 7. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ovi bolcsi? Vagy valaki aki egy egy orara vigyazna rajuk? Egyebkent soha nem lesz olyan mint regen. Tudod kis kor kamaszkor egyik koveti a masikat s mind kimerito.
2014. márc. 7. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!