Van még rajtam kívűl itt fáradt, kimerült anyuka? Mikor fogom magam újra a réginek érezni?
27 éves anyuka vagyok, van egy 3 és fél és 1 éves kisfiam. Az utóbbi hónapokban úgy érzem magam, mint egy lemerült elem... A kisebbik fiam egyébként is nagyon rossz alvó, mai napig éjszaka 7-8 X ébred, de volt ennél rosszabb is. Voltam dokinál is, mert sajnos kiderült, hogy refluxos vagyok,emellett sokat szédültem, vérvételem jó lett, most vasat is szedek. Azt mondta két pici gyerek mellett nem csoda, ha lemerül az "aksi". Általában egyedül vagyok velük, a férjem segít amiben tud, de ő sokat dolgozik. Túlsúlyos is vagyok, mert 160cm 75 kg vagyok. Ha elkezdek tornázni, és diétázni a kevesebb tápanyagtól és több mozgástól még gyengébbnek érzem magam, úgyhogy ez is egy ördögi kör.
Imádom a pici fiaimat, de alig várom már, hogy kicsit könnyebben menjen minden. Bocsánat, hogy itt panaszkodom, csak muszáj volt ezt leírnom.
29 éves vagyok, 3,5 és 1,5 évesek a fiaim, apát csak hébe-hóba látjuk a sok meló miatt, minden estére egy darab zokninak érzem magam :D szóval nem vagy egyedül!!!:)
de túlsúlyosnak se mondanálak...szerintem nem kéne "durván" tornáznod,csak mondjuk többet sétálni,futkosni a gyerekekkel,jön a jó idő,ehetsz majd több gyümit is,ezek nem segítenének???
Kedves anyukák, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sok erőt kívánok Nektek is!
Egyszer panaszkodtam anyósnak, hogy milyen fárasztó két pici mellett, mert egész nap talpon vagyok, erre azt mondta: -Hát amikor ő fiatal volt, sosem volt fáradt, nagyon jól bírta. :))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!