Más is kimerült az 1 évese mellett?
Az éjszakát átalussza. Este 9kor tesszük le aludni,reggel 6kor kel.cicizik és visszaalszunk 7ig.
Napközben 2x alszik.délelőtt és délután 1-1 órát
Egyszer én is lefekszek vele aludni,pihenni
Szóval fáradt vagyok.reggeli közben is néha-néha behunyom a szemem..ha pedig nyugton játszik leülök mellé
Egyébként napközben bemegyünk a faluba babakocsival -posta,bolt,vásárlás miatt
Délután pékségbe,szomszédba a bnőm kisfiához is.1 éves szintén
Tehát...más is kimerült!? Vagy csak velem van ilyen ???
Igen csak az enyém nem alszik csak 4 órát éjszaka egyben, nappal 2x 20 percet. Nem dőlök le vele mert akkor takaritok főzök.
Hétvégén meg suilban vagyok. akkor pihenek...
Az éjszakát átalussza,napközben 1 órát alszol vele te is,ha nyugton játszik leülsz mellé!!!És mégis fáradt vagy????
8 hónaposom egy éjszakát nem alust még át soha,éjszaka 10-12x is kel,napközben 3x fél órát alszik!Van egy 3,5 éves nagytesója akit reggel vinni alvás után hozni,délután lefoglani kell!Közben a Kicsi ha fent van folyamatosan nyűgös,hisztizik,nincs el magában!
Segítségem semmi és az én férjem sem ért meg hogy mi a bajom....
Na én tényleg fáradt vagyok és az én akkum is lemerült!
Ölni tudnék egy jó alvásért!!!
Hááát.... szerintem tedd össze a két kezed :)
A Fiam holnap lesz 1 éves. 3 napja átaludt ELÖSZŐR az éjszakát (ezen kívül még sosem). Egy éjjel ált. 2x felkel inni, amikor a foga jött 6x felkelt.
Ő délben alszik 1- 1,5 órát, meg délután még egy 40percet. És ennyi. Mindezt úgy, hogy az éjjelt nem aluszsa végig.
Egyébként 2 hónapja megy, így egyfolytában pakol, játszik stb. Én nem alszom vele napközben, mert akkor főzök, vasalok stb.
DÉlután bolt, játszótér ilyesmi.
ÉS!!! Nem vagyok fáradt! :)
miota atalussza mar az ejszakat azota nem vagyok faradt( 8 honapos kora ota) nalunk is napi ketszer alszik 1-1 orat,aztan este 8tol reggel 7ig. en nem szoktam napkozben aludni vele, olyankor takaritok, eszek ,netezek stb...
Lehet hogy el kene kezdened sportolni az feltolt energiaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!