Nemsokára megszületik a babánk és ugy vana kiságy, hogy az lcd tv állvány mellett! Àrthat a babának a tv a sugarai vagy ezek a tv-k már nem?
Ha csak nem egy négyzetméteres a szoba, akkor olyan nincs, hogy nem lehet átrendezni.
De komolyan, hogy tervezed a tv nézést? Az a baba eleinte élete jó részét a kiságyban fogja tölteni. Majd villog meg zörög felette a tv?
nekünk 6nm volt a háló.
de mellénk raktam a kiságyat,tv meg szembe volt.Baldachint kapott az ágyra meg extra magas rácsvédőt.
Nem vagyok tv ellenes de közvetlen mellé ne tedd....
Szerintem sem jó ötlet oda tenni.
Akkor inkább a tévét költöztesd el, ezeket a készülékeket már lehet plafonra is vagy falra szerelni, ahová nektek kényelmes.
Igaza van az előttem szólóknak a fénye nagyon erős és nagyon közel lenne neki (gondolj bele: te sem 1 méterről nézed!).
Ami nekem még eszembe jutott: a közelében elég meleg van, ezek a tévék adnak azért le hőt is rendesen- ha tényleg mellé teszed a kicsit, akkor még ezt is érezni fogja.
Kérlek gondold ezt át még egyszer- gondolom nem 1 szobás lakásba fog érkezni a kicsi- inkább neki legyen saját kis szobája, hogy tudjon nyugodtan pihenni, aludni.
A babáknál az alvás is fontos a fejlődés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!