Anyukák, hogy bírjátok az extrém alváshiányt?
Én 3.5 eve nem aludtam át az éjszakát.
Fiam 1,5éves koráig 5-6x kelt, azóta is 1x minimum. 3.5éves
Lányom 14hónapos, a mai napig kel 4-5x.
Ez egy ilyen időszak. Én simán bírom,igaz a napi 1 helyett 3 kávét iszok.
Vannam nehezebb napok, de nem panaszkodom. Hozzaszoktam nagyon hamar
Hozzá lehet szokni valóban, nagyon sajnállak, nekünk szerencsére már múlóban van a nemalvás a második gyerkőcnél is.
Ami nekünk bevált, hogy a hétköznapokat én viszem, hétvégén viszont a férjem is segít, pl reggel ha a gyerek felkel, akkor foglalkozik ő vele, engem hagynak tovább aludni. Vagy délután leviszi a játszótérre én pedig le tudok dőlni kicsit.
Hozzátenném, hogy az éjszakai ébredés okát ki kéne deríteni, nálunk amióta több a kinti Foglalkozás azóta jobban alszik. Tehát kötelező séta, motorozás vagy akármi, bent pedig legalább egy óra "torna", fitnesz labdázás, benti hinta, ugrálás, minden ilyesmi, azóta nagyon nagyon ritka hogy ébred.
Mindenképp be kell vonni a férjed, mert előre szólok, a kisebbel nem fognak ám mindig szinkronban aludni, vagy egyik ébred vagy másik, egyszerre elég ritka az alvás, szerintem most vezesd be a kisebbnek a mindenféle mozgásos napirendi pontokat, hogy alaposan fáradjon, és a férjed is segítsen be, mert terhesen baromi szívás a nem alvás, a babának se tesz jót..
"Most beteg is a kisfiam, örülök, ha 1 órát alszunk egyhuzamban."
. Na, de miért? Nem gondolnám, hogy ez teljesen normális még betegen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!