Mikor adtatok nevet a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 14:28
11/14 anonim válasza:
A gyerek többszörösen megváltoztatta a nemét születése előtt (első uh-n lányt mondtak, aztán fiút, aztán megint lányt), szóval egy idő után feladtuk a dolgot. Volt egy fiúnevünk, de lánynévben nem tudtunk kiegyezni, a gyerek biztos szivatni akart minket, mert lányként jött a világra. Szóval kérdezték, mi a neve, én meg mondtam, hogy még nem tudom. Arra járt pont a takarítónő is, mondta, hogy a gyereknek Zsófi-kinézete van, úgyhogy Zsófi lett.
(Két évvel később a második gyereknél ugyanaz a takarító megkérdezte, hogy van-e neve, mert ha ennek sincs, akkor szívesen elnevezi. Rá már fel voltunk készülve, de azért megkérdeztem a takarítónőt is, és pont azt a nevet javasolta, amit mi is találtunk.)
12/14 anonim válasza:
Olyan 6 éves lehettem, amikor eldontittem, minlesz majd a lányom neve 🙃
13/14 anonim válasza:
Mindkét gyereknél nehezen döntöttünk, de azért a harmadik trimeszterben sikerült megegyeznünk 😁
14/14 anonim válasza:
Lány nevünk már évekkel azelőtt volt, hogy valóban aktuális lett volna a baba (lány is lett). A fiú névvel bajban lettünk volna, ötleteltünk egy darabig de nem nagyon lett eredménye, aztán már a 12. héten látták, hogy lány úgyhogy tárgytalan is lett. De utólag azon nevettünk, hogy ha elnézték volna, és mégis kellett volna fiú név, akkor mindketten mást mondtunk volna mert egyáltalán nem sikerült megállapodnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!