Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor adtatok nevet a gyermeke...

Mikor adtatok nevet a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 14:28
A kérdező szavazást indított:
A fogantatás előtt már tudtátok
Első trimeszter
Második trimeszter
Harmadik trimeszter
63 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél már a gyanúkor, másodiknál középidő után valamivel.
2023. febr. 9. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor biztos lett a terhesség (orvosi vizsgálat megerősítette), akkor kettesben beszélgetni kezdtünk róla, és pár hét alatt lett egy fiú- és egy lánynév választásunk. Amikor egyértelmű lett milyen nemű, onnantól már beszélgettünk is a pocaklakóval és a nevén szólítottuk.
2023. febr. 9. 14:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első genetikai uhn kiderült a baba neme. Utána kezdtünk el neki nevet keresni, viszonylag hamar találtunk is az első trineszter végére tudtuk mi lesz a neve.
2023. febr. 9. 14:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Megismerkedésünk után 3 hónappal szerintem már beszéltünk arról, hogy fogják hívni a lányunkat. Lány lett, és úgy hívják. 4,5 évre rá született, minthogy megismerkedtünk.
2023. febr. 9. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem siettük el, mert próbáltunk közös nevezőre jutni, végül 3 lánynév maradt, ami esélyes volt. A 3. trimeszterre döntöttük el, melyik legyen.
2023. febr. 9. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egynapos korában 😂😂 egéshen addig vacilláltunk két név között. Nem vicc, volt olyan ősanya ismerősöm, aki ezen teljesen kibukott, merthogy akkor mi 'nem is vártuk felkészülten' 🥲
2023. febr. 9. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem pedig ez sem rossz döntés, 6-os, mert meglátod, hogy melyik név illik jobban hozzá. Nem is tudtam, hogy lehet várni a névadással. Vagy ez külföldön volt?
2023. febr. 9. 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Én se tudtam, de szerintem sem érdemes a legvégéig elhúzni. Nem azért mondom mert ősanya lennék, hanem mert pl, ha szeretnétek olyant, hogy kismama fotózás oda is kérik. Legalábbis nekem van olyan fotóm ahol a párommal a kezünkben betűket tartunk amik a nevét alkotják, szépen feldíszitett táblát stb...

Na meg nekem a védőnőm is kérte egy idő után stb...

De lehet megoldható az is hogy az utolsókig nem adsz neki nevet, nem tudom.

2023. febr. 9. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél már a fogantatás előtt tudtuk. Volt egy közös kedvenc fiúnevünk, így amikor félidőben kiderült, hogy fiú, nem is volt kérdés, hogy fogják hívni.

A második lány, és a lánynevekben nem volt köztünk ekkora az egyetértés, így végül csak valamikor a nyolcadik hónapban fixáltuk le.

2023. febr. 9. 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a 36. hétre lett biztos a neve. Lány nevünk volt már az első pillanattól, de fiú nevet nehezen találtunk.
2023. febr. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!