Ha valakinek csúnya a gyereke, az látja rajta, vagy elfogult?
Szerintem van, aki tudja objektíven látni és van, aki nem. Egyikkel sincs semmi baj. Na meg persze van, aki látja, hogy kevésbé szép a gyereke, de nem tartja helyesnek ezt kimondani.
A testvérem szerintem látta, hogy nem (volt) szép a kisfia, amit csak onnan tudtam, hogy bár dicsérte, de nem áradozott róla. Vagy legfeljebb a hatalmas nagy szeméről.
Én láttam a kislányomon, hogy nem a legszebb teremtés, de addig amíg nem szépült meg (kb 8 hónapos korára), addig én sem mondtam ezt senkinek. Utána már elmeséltem, hogy egy kis elégedetlen krumpli volt, mostanra pedig mennyire cuki.
Nálunk a legelfogultabb a gyerekeink egyik nagyapja. Hát ő csodálatosan gyönyörűségesnek mondja minden unokáját és csendesen kuncogva meg-megjegyzi, ha más unokája kevésbé szép. Pedig mondom, van 2 unokája, akiknek kellett némi idő, mire kikupálódtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!