Ha valakinek csúnya a gyereke, az látja rajta, vagy elfogult?
Szerintem kindenkinek a saját gyereke a legszebb.
Barátnőm lánya 4hónapos. Én elfogulatlanság nélkül nem látom szépnek. Bántani nem akarom, nekem nem tetszik ez a lényeg.
Barátnőm meg már most azon gondolkozik, hogy gyerekszépségversenyre meg fotózasokra akarja majd vinni, mert kár lenne ha nem látná a világ a szépségét.
Én sosem voltam elájulva a gyerekek szépségétől, a sajátomtól sem, pedig nem voltak csúnya gyerekek, mert idegenek is dicsérték.
A kicsi az szerintem viszont szép.
Az ismerősöm kisfia egy kevésbé elragadó példány, mégis kétnaponta küldi csoportba a még ráadásul előnytelen képeket is, hogy milyen gyönyörű. És mindenki biztosítja róla, hogy igen, tényleg az. Szerintem ő annak látja őszintén.
Én is próbáltam a sajátomat "idegen" szemmel nézni, de nem megy. Egyszerűen minden apró vonásáért odavagyok. :) Valószínűleg ugyanígy imádnám akkor is, ha olyan csúnya lenne, hogy embereket lehetne vele ijesztgetni.
Ez engem is érdelelne! Amikor a nagyon csúnya gyerekről is áradoznak...
Vannak gyerekeim, látom a hibáikat és vannak náluk szebbek is, csúnyának nem mondhatóak szerencsére, inkább átlagosak
Én mikor megszületett nem láttam szépnek, de azóta sokat alakult, szépült. Viszont képek nem adják vissza jól úgy vettem észre fotón rosszabb. :D
Most csodaszépnek látom, de még mindig tudok róla olyan képeket csinálni amin nagyon nem az. :D
Szerintem nem lehet elfogulatlanul megítélni a saját gyereket.
Szerintem szép, vagyis inkább nagyon bájos a lányom. Még tinik is mondták a boltban hogy de szép kislány! Viszont sajnos nehéz róla jó képet lőni, nem fotogén. De nagyon bájos mosolya van, és tényleg vadidegenek is szokták rá mondani, pedig már 3 éves. Tud olyan fejet vágni, ami nagyon csúnya :D
De az a lényeg hogy nagyon bájos, és ez sokkal fontosabb, mint a nyers szépség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!