Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbántad a gyerek vállalást?

Megbántad a gyerek vállalást?

Figyelt kérdés
Én jelenleg 31 éves vagyok, és fórumokon, egyéb platformon is csak a negatív dolgokat írják a témával kapcsolatban. Nem lesz időm, tönkre megy a kapcsolatom, nem tudok zuhanyozni, körülbelül megbolondulok annyira magányos leszek. Ilyeneket olvasók mindenhol és teljesen elbizonytalanodtam hogy kell-e ez nekem. Anyagilag is stabil vagyok valamint több mint 10 éves kapcsolatban élek szerencsére, ahol a párom kiveszi a részét a házi munkából.

2023. jan. 23. 14:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Igazad van utolsó ment a zöld kéz
2023. jan. 25. 06:21
 22/25 anonim ***** válasza:
76%

És az a legrosszabb, hogy nem lehetsz őszinte. Ha bármi rosszat mersz mondani erről a témáról, automatikusan te leszel a gonosz, aki megérdemel minden földi szenvedést. "Hogy vagy?" Jól, minden szuper, az élet csupa öröm és boldogság - legalábbis ezt kell mondani. Nem mondhatom azt, hogy legszívesebben beleordítanék egy párnába minden nap, hogy olyan fáradt vagyok, mint akit fejbevágtak, hogy sokszor azt kívánom, bár visszamehetnék az időben vagy 10 évet, hogy megtörten érzem magam, aki már feladta az önmagához kötődő reményeket.

Amúgy én előtte ilyen lazább, beszélgetős fazon voltam. Most meg itthon főleg egyre kevésbé kezdeményezek beszélgetést, ha az asszony kezdi, akkor meg igyekszek röviden letudni.

Nincs mit szépíteni: feladtam. Már most az életet úgy látom, mint valami furcsa munkaidőt. Érjünk a végére, azt haladjunk.

Fvck...

2023. jan. 25. 07:48
 23/25 anonim ***** válasza:
83%
Huhh, olvasva itt néhány hozzászólást, örülök neki, hogy mi is elvetettük a gyerekvállalást a férjemmel, mert rájöttünk még idejében, hogy nem is igazán vágyunk rá, csak azért volt tervben, mert már "ideje lett volna". De észbe kaptunk.
2023. jan. 25. 14:24
 24/25 anonim ***** válasza:
67%
Én igen megbántam 29N
2023. jan. 25. 14:28
 25/25 anonim ***** válasza:
38%
Hát igen, ahogy írtam, csak a jó dolgokról divat beszélni, a negatívumokról nem illik.
2023. jan. 25. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!