Megbántad a gyerek vállalást?
És az a legrosszabb, hogy nem lehetsz őszinte. Ha bármi rosszat mersz mondani erről a témáról, automatikusan te leszel a gonosz, aki megérdemel minden földi szenvedést. "Hogy vagy?" Jól, minden szuper, az élet csupa öröm és boldogság - legalábbis ezt kell mondani. Nem mondhatom azt, hogy legszívesebben beleordítanék egy párnába minden nap, hogy olyan fáradt vagyok, mint akit fejbevágtak, hogy sokszor azt kívánom, bár visszamehetnék az időben vagy 10 évet, hogy megtörten érzem magam, aki már feladta az önmagához kötődő reményeket.
Amúgy én előtte ilyen lazább, beszélgetős fazon voltam. Most meg itthon főleg egyre kevésbé kezdeményezek beszélgetést, ha az asszony kezdi, akkor meg igyekszek röviden letudni.
Nincs mit szépíteni: feladtam. Már most az életet úgy látom, mint valami furcsa munkaidőt. Érjünk a végére, azt haladjunk.
Fvck...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!