Van még olyan, aki őszintén be meri vállalni, hogy megbánta, hogy gyermeket vállalt?
Szülés utáni depresszió lehet, átmeneti hangulat...
Ettől még nem vagy rossz anya. Nem ártana szakszerű segítséget kérned. De idővel elmúlik, imádni fogod a csemetét, ha kicsit nagyobb lesz, és megölel... És a füledbe súgja, hogy anya, téged szeretlek a világon a legjobban!
Én nem akonkrétan a gyerekvállalást (pedig 20 évesen szültem, tervezett volt), de sok olyan van, amit ha visszaforgathatnám az időt máshogy teszem.
Pl. Nem ment a szoptatás, így utólag már tudom hol ronthattam el.
Altatás, 1 éves koráig csak ölben aludt el, mert kicsi korában hozzászoktattam.
Olyan dolgok, amik végülis már nem számítanak, de már máshogy tenném. Ezeket "bántam meg".
Minél később vállalsz gyereket,annál több rigolyád lesz,amiből már nem engedsz vagy csak nehezen. Ennyi.
20 évesen rugalmasabb az ember a változásokra.
2#Kim Jong Un-nak átadnálak egy kicsit hagy puhítson az 'ürge"
Szülés utána depresszió!
41 évesen szültem, irtó magas életszínvonal, és pörgős karrier után, ráadásul külföldön éltem.
Megmondom őszintén alig várom hogy a fiam 18 éves legyen és ne lógjon a nyakamon éjjel-nappal.
Azon kívül hogy imádom, szeretem, de még csak 4 éves és kezd sok lenni.
Szerencsére itt már most kezdődik a suli, augusztustól szóval mindkettőnknek jó lesz.
A szülés utána depresszió egy borzalmas betegség, a sarki fűszerestől- Brooke Shields-en át mindenkin átmegy.
Nem vagy túl öreg hozzá, csak furcsa, és a hormonális változásokat is nehezen szokja a szervezted az idegrendszered.
Menj el nyaralni ha tudsz, tengerpartra vagy kapcsolódj ki olyan módon ami a gyerekvállalás előtt örömet okozott neked.
Minden jót!
9 éves lesz, de sosem éreztem úgy, mint te. Olyan volt már, hogy egy-egy nagyon nehéz élethelyzetben arra gondoltam jobb lett volna, ha nem kell átélnie velem. De az is csak amiatt, mert ki akarja, hogy a gyereke sírni lássa és emiatt neki is rossz legyen?
A legnagyobb és legértékesebb kincs az életemben.
Szerintem nálad inkább az lehet a gond, hogy a megszokotthoz képest teljesen más ritmudt hozott az életedbe, de biztos vagyok benne, hogy lesz sokkal könnyebb és jobb is. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!