Van még olyan, aki őszintén be meri vállalni, hogy megbánta, hogy gyermeket vállalt?
Figyelt kérdés
10 hónapos a gyerekem, és ha mélyen a szívemre teszem a kezem, szégyellem, de bevallom, hogy ha vissza tudnám forgatni az idő kerekét, akkor nem vállalnék gyereket. Pedig nem felelőtlenül 20 évesen szültem, hanem stabil 11 éves házasságba, 35 évesen. Lehet túl öreg vagyok már hozzá?2018. júl. 1. 14:50
12/13 anonim válasza:
Na, ezért nem szülök sosem.
Lehet, szeretni fogom, lehet nem. Ha nem, akkor mit csinálok vele, mert vissza nem vihetem? :)
13/13 anonim válasza:
Nem bántam meg, imádom a lányom de várni kellett volna még. Nem hittük, hogy ilyen gyorsan összejön. Én 28 , párom 40 felett van. Szerettem volna idén doktorit megkezdeni, csúszás lesz belőle. Segítségem nulla, nagyszülők nincsenek. Vannak olyan pillanatok, amikor arra gondolok, ha most megkezdtem volna a doktorit kb nem itt járnék. Most azzal vigasztalom magam, hogy valakinek még egy gyereke sem lehet. Kérdező, nem vagy öreg. Szerintem totál ki vagy te is merülve. Olyan érdekes, hogy mindenki, de mindenki csak a cukormázas részt mondja , holott ez abszolút nem igaz. Nehéz, marha nehéz amikor nem tudsz úgy elmenni egy kicsit, hogy kikapcsolj, mert a baba "beleszól". Gyakorlatilag betáblázza az idődet. Nekem fél éves a lányom, áldott jó baba de vannak pillanatok, amikor azt mondom, várni kellett volna még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!