Akik 20-23 év közt szültek, ti megbántátok? Jó döntés volt ilyen fiatalon?
20 éves voltam amikor összeházasodtunk. Kicsivel több mint 1 évre rá 21 évesen született a kislányom. 23 évesen a kisfiam.
Most leszek 25. Szeptembertől megy a kicsi bölcsibe én vissza dolgozni.
Egyáltalán nem bántam hogy így alakult.
A munkahelyre visszavárnak. Több gyereket nem szeretnénk már🙂
Legjobb barátnőm 20 évesen szült, iszonyatosan megbánta. Nem tudta "kiélni" magát, nem bulizott, szórakozott, barátozott eleget, nagyon meggyötört az egész. Mikor a barátai mentek bulizni, ő meg otthon szenvedett a gyerekkel...
Persze szereti a lányát, de azt mondta ha elölről kezdhetné biztos nem szülne 30 előtt.
Én 19 évesen születem a kisfiam és 23 évesen a lányom. Annyira "jókor" jött mindkettő, én semmit nem csinálnék másképp.
36/N
Én 19 évesen szültem a kisfiam, épphogy elkezdtem az egyetemet, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Felborult az egész életem.. Párom szerencsére abban az évben már diplomázott, így munkahelyet tudott találni, de addig a szüleinktől kellett segítséget kérnünk.
Imádom a fiam, sose mondanék le róla, de ha visszamehetnék, nem vállalnám 25 éves korom előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!