Felmondani munkahelyen gyerek mellett? Vagy mit tegyek?
Kiscsoportos fiam van, és sajnos sokat beteg banális dolgokkal. Köhögés, orrfolyás, fülfájás. Ezek vannak kb váltakozásban
Nekem van egy szuper munkahelyem, közel van hozzánk negyed órára, ott vagyok 2014 óta, mindenkivel jó a kapcsolatom, kedves kollegáim vannak és megértő főnököm, 8-16ig dolgozok, és jól is keresek (430e nettó)
Elég kellemetlen nekem mostanában, hogy állandóan vagy home officeba kéreckedek (ilyenkor hiába is igyekszek nyilván a bent levőkre kicsit több jut, mert van amit itthonról nem tudok) vagy táppénzre megyek.
Már néha azon agyalok, hogy felmondok, hogy ne én legyek a problémás elem ott és itthon leszek 1-2 évet... más kisgyerekes kollega nincs, a főnökömnek is már tini lánya van
De közben félek, hogy másik hasonlóan jó helyet nem találok mondjuk 1 év múlva ha nekiállok keresni, igaz van diplomám és beszélek 3 nyelven, de azért nem ugrálnak máshol sem a kisgyerekes anyákért és nincs semmi extra tudásom amúgy, diplomám is egy sima BA gazdasági, semmi komoly.
Adjak fel egy jó munkahelyet és majd lesz valami vagy bírjam ki, hátha nem rúgnak ki vagy nem megyek mások agyára?
Ti mit tennétek? (Vagy tesztek sokat beteg gyerek mellett?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!