Felmondani munkahelyen gyerek mellett? Vagy mit tegyek?
Kiscsoportos fiam van, és sajnos sokat beteg banális dolgokkal. Köhögés, orrfolyás, fülfájás. Ezek vannak kb váltakozásban
Nekem van egy szuper munkahelyem, közel van hozzánk negyed órára, ott vagyok 2014 óta, mindenkivel jó a kapcsolatom, kedves kollegáim vannak és megértő főnököm, 8-16ig dolgozok, és jól is keresek (430e nettó)
Elég kellemetlen nekem mostanában, hogy állandóan vagy home officeba kéreckedek (ilyenkor hiába is igyekszek nyilván a bent levőkre kicsit több jut, mert van amit itthonról nem tudok) vagy táppénzre megyek.
Már néha azon agyalok, hogy felmondok, hogy ne én legyek a problémás elem ott és itthon leszek 1-2 évet... más kisgyerekes kollega nincs, a főnökömnek is már tini lánya van
De közben félek, hogy másik hasonlóan jó helyet nem találok mondjuk 1 év múlva ha nekiállok keresni, igaz van diplomám és beszélek 3 nyelven, de azért nem ugrálnak máshol sem a kisgyerekes anyákért és nincs semmi extra tudásom amúgy, diplomám is egy sima BA gazdasági, semmi komoly.
Adjak fel egy jó munkahelyet és majd lesz valami vagy bírjam ki, hátha nem rúgnak ki vagy nem megyek mások agyára?
Ti mit tennétek? (Vagy tesztek sokat beteg gyerek mellett?)
Hogy lehet ilyen babysittert fogadni, akire lehet, hogy hónapokig nincs szükség, aztán ma szólsz neki, hogy jöjjön holnaptól 9-10 órában, 3 napig vagy 3 hétig, amíg meg nem gyógyul? Komolyan kérdezem.
Amúgy egy hét heti 40 órában annyi lesz kb mint a munkabére.
De amúgy persze hogy ne mondj fel, minden korábbi kommenttel egyetértek.
Értem. Nekem ez azért furcsa, mert stabil anyagi háttér kell ahhoz, hogy az embert vagy hívják vagy nem, de ha még valahol stabilan dolgozol, nem tudsz random máshová menni. Persze elhiszem Neked, meg biztos van ilyen élethelyzet. De 400 ezres fizetéshez azért luxusnak tűnik, legalábbis amíg nem fenyeget tényleg a kirúgás.
Meg akkor hogy tud kötődő a gyerek, ha ilyen véletlenszerűen lát, és pont betegen ráadásul egy egész napra?
Nem lehetett könnyű.
"Hogy lehet ilyen babysittert fogadni, akire lehet, hogy hónapokig nincs szükség, aztán ma szólsz neki, hogy jöjjön holnaptól 9-10 órában, 3 napig vagy 3 hétig, amíg meg nem gyógyul? Komolyan kérdezem."
Úgy, hogy ma elkezdesz keresni valakit és megbeszeled vele, hogy mi az elvarasod. Egy egyetemista pl simán megoldja neked, hogy akkor ugrik, amikor kéred, ha rendesen meg van fizetve.
15. Azért azt nem írta, milyen vezető, nem mindegy. A 400 azért nem egy biztonságos összeg, max ha a férje a háromszorosát
vagy többet keres.
De köszi a válaszokat a baby sitteres kérdésre!
19!
"Apuka új munkahelyen van, ahol vezetői pozíció miatt 6 hónap próbaideje van, most jár 4.5nél, ő így nem akar itthon maradni (egyelőre)"
Nyilván nem buszsofőr a 6 hónapos probaidovel. Ha a férfi is "csak" 430 nettó keres, nem halnak éhen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!