Egyedülálló anyukák, hogy oldják meg a 2 vagy több gyermek iskolába jutását?
Figyelt kérdés
Teljesen nem vagyok egyedülálló, mivel van párom, de rá nem tudok számítani nem társam semmibe. Az SNI gyerekem most kezdené az óvodát, viszont ahova felvennék az távol lenne és teljesen más irányban mint a nagyobb tesó iskolája. Őt is kísérnem kell mivel elég veszélyes útszakaszon át kell menni. Most nem kioktatást kérek, hogy hagyjam el apukát, hanem olyan tanácsot, miképp lehet kivitelezni? Itt nincs ismerős sajnos, aki segítene csak én vagyok a piciknek. A költözés is szóba került, viszont nagyon kevés pénzt tudok félretenni titokban amiből ezt meg tudom oldani később. Mostmár nagyon sürget az idő. Aki beszélgetne erről az nagyon jól esne. Köszönöm.2023. jan. 10. 12:01
21/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen van tartós beteg igazolás és MÁK kártya is:) inkább az tűnik lehetetlennek és ilyesztőnek, hogy szervezzek mindent össze.
Apuka nem fog segíteni ennyire ismerem, ez a része rám marad.
2023. jan. 10. 21:15
22/23 anonim válasza:
A gyerek osztálytársait lehet megkérdezni, hogy valaki nem tudja-e elvinni reggel.
Amúgy nálunk hattól fogadták a gyerekeket a suliban az aulában, nem ideális, de én is fél 7 előtt jártam, mert valamiért szerettem (amúgy a nővérem akkor gimis volt, ő 8-ra ment, eleinte ő vitt).
23/23 A kérdező kommentje:
Az osztálytársak nem onnan járnak, egyikkel se olyan szoros a kapcsolat. Itt még nem tudom mikor nyit pontosan mert mi fél8-ra járunk eddig. Még az ovinál járok, hátha felveszik egy közelebbi helyre, mivel csak 4-5 órát lehet úgyis.
2023. jan. 11. 10:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!