Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák, hogy...

Egyedülálló anyukák, hogy oldják meg a 2 vagy több gyermek iskolába jutását?

Figyelt kérdés
Teljesen nem vagyok egyedülálló, mivel van párom, de rá nem tudok számítani nem társam semmibe. Az SNI gyerekem most kezdené az óvodát, viszont ahova felvennék az távol lenne és teljesen más irányban mint a nagyobb tesó iskolája. Őt is kísérnem kell mivel elég veszélyes útszakaszon át kell menni. Most nem kioktatást kérek, hogy hagyjam el apukát, hanem olyan tanácsot, miképp lehet kivitelezni? Itt nincs ismerős sajnos, aki segítene csak én vagyok a piciknek. A költözés is szóba került, viszont nagyon kevés pénzt tudok félretenni titokban amiből ezt meg tudom oldani később. Mostmár nagyon sürget az idő. Aki beszélgetne erről az nagyon jól esne. Köszönöm.
2023. jan. 10. 12:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

"A nagy mehetne egyedül. Biztosan lehet olyan útvonalat is találni, ahol nem veszélyes az átkelés. Pl. van lámpa."

Ja. Mert végül egy elsős is mehet egyedül, ugye. Ha van lámpa....

2023. jan. 10. 13:35
 12/23 anonim ***** válasza:
12%

A két lepontozo elarulja mi a problémája a valaszommal?

Az a tény, hogy házasság alatt vagyonkozosseg van és így aztán anyuci nem rakhat titokban felre? Ahogy apuci se. De uyge az nem gond, ha anyu tesz egy millát félre apu tudta nélkül, csak fordítva probléma, ugye?

2023. jan. 10. 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

12 az hogy hisztizel nem normalis valaszt adsz az a baj.

Josz osztani az eszt amikor gőzod sincs min megy at a kérdező, olyan naiv vagy hogy mindenki ( a ferje) a mai vilagban tisztességes ugye? Foleg hogy szarba hagyja a gyerknevelésben.

Na ennyit erről

Kérdező

Esetleg szomszed akinek kisgyereke van?

Nalunk/a kozelben igy oldjak meg.

2023. jan. 10. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
11%

13!

Adtam normalis választ, de ne zavarjon.

Mindegy milyen a férj, a feleség lop jelenleg ha házasságban élnek.

2023. jan. 10. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
12 🤮
2023. jan. 10. 14:20
 16/23 anonim ***** válasza:
31%

Ugy latom nem akarod felfogni a lényeget.

Nem targyalok veled,csak ennyit még írtam

2023. jan. 10. 14:20
 17/23 anonim ***** válasza:
43%
14 a férj nem lopja az idejét ugye? Az nem lopás. Szekta vagy?
2023. jan. 10. 14:22
 18/23 anonim ***** válasza:
39%
Szektás
2023. jan. 10. 14:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Mielőtt vita alakulna ki nem lopom meg a páromat. Mivel mindkettőnket húztak már be anyagilag ezért úgy egyeztünk meg, hogy ő állja az albérletet és a rezsit én pedig minden más kiadást. A maradék ha van akkor az saját.De nem is ebből fakadóan van problémánk. Az SNI annyit takar, hogy autista és hallássérült ezért speciális fejlesztést és odafigyelést igényel. Sok területen el van maradva. Jelenleg a nagy 7 éves idén júliusba tölti a 8-t. Lámpa van, de még így sem biztonságos szülőként úgy vélem, hogy még nem elég érett ahhoz, hogy egyedül tudjon közlekedni pláne városban. (A nagymamámat pár éve ütötte el egy autó majd hagyta ott, majdnem meghalt). Még próbálok érdeklődni, hogy milyen lehetőségeink vannak, csak érdekeltek tapasztalatok. Köszönöm mindenkinek a válaszát. Nem egyszerű.
2023. jan. 10. 15:07
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

Az SNI-s gyermekednek van tartós beteg igazolása és MÁK kártyája? Mert akkor neki és a kísérőjének jár az ingyenes utazás. Ezt csak azért írom, mert hátha így a fizetős segítség nem tűnik olyan távolinak .

Apukáról inkább nem írok semmit, mélyen szégyellje magát, vagy fizesse a helyettesítését, mondjuk egy megbízható egyetemistát, aki a 7 évest elviszi suliba, meg hazahozza.

2023. jan. 10. 17:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!