Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenkinek volt segítsége a...

Mindenkinek volt segítsége a gyermekágyi időszakban?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert lehet nálunk aktuális lesz most.

Ovis kislány és kisbaba mellett nem tudom mennyire lesz kivitelezhető.

Főznék természetesen, meg minimál takarítanék ahogy tudok.

De gondot jelent, ha nem piheni ki ilyenkor magát a kismama?

2023. jan. 7. 22:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
30, pontosan, ráadásul sok apuka vállalkozó, akinek esetleg hiába az apaszabi, nem tudja megoldani, mert nem tud kaját rakni az asztalra... Igen, ebben az esetben nehezebb építeni apukára, de ez is egy ilyen szituáció.
2023. jan. 8. 14:15
 32/36 Derjaderja ***** válasza:
100%

A párom mentőtiszt. Öten vannak a helyi állomáson, folyamatosan ugye valaki az autón van. Egy valakit ő vált, a másik őt váltja. Azokkal nem tud már az adott napra becserélni. Marad 2 ember, az egyik szintén többgyerekes, a párja szintén műszakol. Szinte mindenki máshol is dolgozik, a párom pl oktat.

Előző hónap közepén elkészül a beosztás. Ünnepek esetén hamarabb.

A lányom Karácsonyra volt kiírva, minden kollégája full kedvesen bevallást helyette is, pedig a többség családos. Erre a lányom január 4-én született, amikor már szabin volt vki (aki Karácsonykor szívott).

Fiam nov 20 helyett december 2-án született. Azon fogtunk, hogy a 3 napot amíg bent vagyok, hogy oldjuk meg. Örült hogy azokat kicserélte.

Ha nem megy be akkor itt a kerületben nem megy emelt szintű mentőautó. Én nagyon jól elfetrengek az ágyban a babával, mesét olvasva a kétévesnek, kísérletek, pakolászok, ezért ne üljön már otthon egy épp beosztás lévő mentőtiszt.

2023. jan. 8. 14:24
 33/36 Derjaderja ***** válasza:
53%
Mármint kiteregetek, azon fostunk stb. Bocsánat.
2023. jan. 8. 14:25
 34/36 anonim ***** válasza:
A férjem volt a segítségem. A rendes munkahelyén kapott 2 hét szabadságot de van maszek munkája is, ezért voltak alkalmak amikor elment itthonról. Császáros voltam. A megerőltetőbb házimunkákat ő csinálta. Pl a porszívózást, felmosást. Azt friss heggel nem tudtam megcsinálni. Hagyott aludni ha fáradt voltam. Igaz éjszaka nem kelt fel de nappal tudtam pihenni. Az első 2-3 napban anyósom főztjét ettük. Ha jól emlékszem a 4-ik napon már főztem én és utána is megoldottam. A bevásárlást pedig online rendeléssel intéztem és intézem most is.
2023. jan. 8. 19:41
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja és #32...én is január 4-én születtem.🥰🥰🥰 34-es voltam
2023. jan. 8. 19:43
 36/36 Derjaderja ***** válasza:
100%
35. 😘
2023. jan. 8. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!