Gyerekkori csínytevések? Mert mindenkinek volt
Kivettük a leveleket a postaládából és a másik lépcsőházban lévő ládákba dobáltuk be.
Évekkel később is rémálmom volt emiatt utána olyan lelkiismeret furdalasom volt.
1994 volt ekkor
Kulcsos gyerekekkel lógtam, egyszer kitalálták hogy lopni kell. Egy donald rágót csentem el. Volt aki hajfesteket.
Azóta se loptam.
Lopás nálunk is volt, de mi egy szatyornyi cuccot összeszedtünk, meg is kergettek, évekig nem mentem be abba a boltba.
Nem lopok, sőt múltkor elfelejtettem időbe szólni hogy a gyerek megevett egy fánkot, visszamentem kifizetni.
Rágógumit vagy valami kisebb csokit loptam boltból. A vicc, hogy a barátnőm, akinek az ötlete volt, lebukott, én meg nem, de olyan kis becsületes, ártatlan arcom volt már akkor is, hogy a boltos nő nem tartotta fontosnak az én zsebeimet is átnézni.
3. osztályban meg iskolából hazafelé menet bandázáskor parkoló autókról szedtük le az emblémákat, de ezt szerencsére hamar abbahagytuk. Mondjuk ez nem tudom, mennyire "csínytevés" és nem rosszabb, de akkor nem fogtuk fel még, hogy ez konkrétan mit jelent. Sosem buktunk le.
Amúgy nem voltam egy rossz gyerek, ezek voltak a legdurvábbak, amiket valaha csináltam. Az ilyen "becsöngettünk valakihez majd elszaladtunk" jellegű rosszalkodásokat már meg sem említem, azt szerintem mindenki csinálta. Vagy mégis csak rossz gyerek voltam, csak azért gondolom az ellenkezőjét, mert sose buktam le? :D Normális felnőtt lettem, nem sértek törvényt meg semmi ilyesmi.
A bicajunk mögé kötöttünk ágakat és az akkor még nem lebetonozott utcába hajtottunk vele fel le.Baromi por volt.Egyik szomszédunk délután átjött és szólt anyuéknak, hogy ő 2x kellett mosson mert vastagon állt a por a kiteregetett ruháin.Le lettünk rendesen tolva.
Suliba, alsóba ,,esküvőt" csináltunk és szünetben feldíszítettük a tantermet wc papírral, de úgy rendesen.Ezért sem lettünk megdícsérve.
Van ilyen több is.Ilyenekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!