Mi volt a legnagyobb csínytevés, amit 2-4 éves kisgyereked elkövetett?
Mi volt a legnagyobb "kár", amit okozott?
Nyilván nem direkt okoznak ebben a korban direkt kárt, de olyan szeleburdik tudnak lenni...
Lelökte a tv-t az asztalról
(alig volt idősebb a gyereknél 😒)
Nem anyagi kár, inkább morális.
Az öcsém kb ennyi idősen imádta a macskánkat, ami épp le is kölykedzett.
Az egyik délután anyum nem figyelt rá, és ez alatt az öcsém épített neki házat, de sajnos az anyjuk nem fért hozzájuk.
Nem vettük észre, csak pár órával később, és addigra mind a 3 kölyök cica elpusztult.
Én kb 5-6 éves lehettem akkor.
Morbid
Egy ismerősöm ráejtette a nyuszi fejére a nehéz bútorlapot, amivel le volt takarva a ládàja..
Elpusztult szintén..
Csak a fenti sztorik miatt jutott eszembe..
Lányom elbújt…
De nagyon..
És nagyon sokáig csendben volt.
Halálra ijesztett, mert épp elbontottuk a kapunkat, nagyforgalmú út mellett lakunk..
Fiam: kilopta a mosogatógépből a tablettát még 2 éves kora előtt.. és szétszórta a lakásban ( kapszulás)- egyébként nem hozáférhető helyen tartjuk..
Volt sudocrem szétkenés
Hajba belekenès
Egysuer nagyobb összeget kidobott az egyikük kukába, jó hogy észrevettem..
Futárnak volt borítékba kikészítve..
Ipadet elejtette mert el akart futni vele… mert nem szabadott használni nyilván..
Hirtelen..
Első gyerek : Összefirkálta a vadonatúj mosógépet, a falat.
Kiszórta a mosószert az egész fürdőben.
Segíteni akart, csörgött a telefonom ami töltőn volt. Valahogy beletörte a telefonba a töltőt..
Második gyerek : összefirkálta a falat,a kiságyat, a mi ágyunkat.
Kinyírta a laptopomat..
Harmadik gyerek: ő még vissza van, most volt 1 éves 🤪🥴
Megrágta az Ariel all in 1 pod mosókapszulákat karácsony este 2021ben. A toxikológián végeztük be a karácsony estét, de hála ég semmi baja se lett csodával határos módon.
Jelentős kárt nem csinált még , csak 1-2 vázát tört össze, illetve ráborította a szobafalára a babaolajat, azt nem volt egyszerű eltüntetni.
Kidobta a kulcscsomómat a kukába. Jóval később kezdtük keresni, már nem tudom, mrlyikünknek jutott eszébe a kuka. Másfél éves volt akkor a fiunk.
Most kb.2 hete kidobta a kukába az apja telefonját, csak úgy. Elvitt valami mást a kukába, és gondolta, a telefont is kidobja. Nagy boldogan jött be a nappaliba, és újságolta, mit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!