Mások mellől is eltűntek a barátnők, mióta anyák lettek?
Nekem egy igazi barátnőm van/volt az utóbbi időben, akivel egészen a terhességem végéig gyakran beszéltünk telefonon és személyesen is!
De azóta, mióta megszületett a kislányom, nem tudom mi lett vele, ha én nem hívom vagy nem üzenek neki akkor nem keres minket!
Neki nincsen babája, nemrégen költözött össze a barátjával, azt is úgy tudtam meg, hogy én hívtam fel!
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem keresem, ha fontos vagyok még neki, akkor keressen most már ő!
A 8 hónap alatt 2x látta a babámat, azt is úgy hogy én mondtam, hogy jöjjön már el! Látszott rajta, hogy nem érezte jól magát, olyan mintha irigy lett volna, nagyon furcsa volt!
8 hónapos kislány anyukája
3 barátnőm megvan 17 éve, egy barátnőm meg 13 éve.
Mind megvan, egy kivételével mindegyik gyerekes már, szóval nehéz összejönni, de azért időnként valakivel sikerül találkozni.
Aztán van telefon, email, megoldjuk a kapcsolattartást.
Azt tudomásul kell venni, hogy az embernek a gyereke, a családja az első, vannak családi kötelezettségek, és így többnyire kevés idő jut a barátokra, ezért kopnak el. Mert nem értik, nem gondolják ezt végig. A valódi barát megmarad akkor is, ha egy évben 2x találkoztok.
Én így tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!