Miért van az ha gyermeked születik, a régi barátnők eltünnek?
én pont az ellenkezőjét tapasztaltam a várandósságnak köszönhetem az egyik legjobb barátnőmet.
együtt lettünk terhesek és együtt mentünk vizsgálatra mindkettőnk férje katona és mindkettőnknek kislánya született.
mégis teljesen mások vagyunk...
ált. azért mennek tönkre ezek a kapcsolatok mert az van amit irtál hogy eltérő érzelmi háttér van és eltérő állapotok ha ott is lenne baba az talán megerősitené a barátságot hogy ő is átélné azokat a dolgokat amit Te.
az az igazság hogy SAJNOS kevés az igazán nyitott ember mert fél hogy kihasználják őket és nem mernek nyitni.
pedig nincs is nagyobb öröm annál mint amikor az ember megoszthatja a tudását a tapasztalatát egy másik emberrel.
(vagy csak én nem félek ettől?
na mindegy nekem Ti vagytok a barátnőim.... )
Nekem kb. 15 éves kapcsolataim van a barátnőimmel (tehát azóta vagyunk barátnők). Egyik sem tűnt el, sőt! :)) Pedig már két éves a lányunk. Sőt, a szinglik még többet jönnek, mint előtte.. :) Jönnek babázni. 8-an vagyunk barátnők, ebből 3 gyerektelen, 2-nek nem is lesz, mert már idősebbek és partnerük sincs, mégis jönnek. :))
Amelyik "eltűnik", az nem igazi barátnő, azok inkább felszínes kapcsolatok. :(
Én is megszivtam mert nagyon intenziv volt amig nagyon jó barátnők voltunk és ők is elköltöztek .. áthelyezték a férjét..
hol laktok?
...:-(((
én meg a DVSC hazájában
Kár hogy itt nem lehet barátnőt keresni ...
AKI SZERETNE IRJON!!!
nekem sincs senki mert itt tök hidegek az emberek érzelmileg... báááááá.
egyébként budatétényi lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!