A gyerekünket szeretnénk támogatni és költeni szeretnénk rá, 50 millió megtakarításunk van, ebből ti mit vennétek neki?
Már "fiatal" felnőttnek számít, lassan önállósodni fog és kiköltözik.
Szeretnénk támogatni, ezért arra gondoltunk, hogy egy nagyobb "ajándékkal" támogatnánk.
Gondoltunk házra is, de inkább egy kocsi felé jobban hajlunk.
Van 50 millió félretett pénzünk és ebből szeretnénk a gyerekünknek venni egy nagyobb összegű dolgot (pl. kocsi/ház mint ahogy fent írtam).
Tudnátok adni tippeket, javaslatokat, hogy ti mit adnátok a helyünkben? ha ugyanúgy pl. autót, akkor milyen márkájút, 50 millióból már sok féle közül lehet válogatni
Még mindig nem befektetési tanácsot kértem, de mindegy, a szövegértés látom megy.
Ez olyan mintha azt kérdezném, hogy mit adjunk Karácsonyra ajándékot és belém kötnél, hogy befektetési tanácsot kérek.
A kérdést redditre is kiírtam, ott érdekes módon nem az volt, hogy belémkötöttek frusztráltságukban. Komolyan, egyesek itt ha pénzről van szó akkor egyből felmegy bennük a pumpa, akkor félreértelmezett, vagy szabadon értelmezett félinformációkból és a hiányos szocializációjuk miatt sérült kapcsolati hálójukból fakad, akkor mint a galamb, felborítják a táblát és összeszarják. Jön a személyeskedés, fenyegetőzés, verbális agresszió.
Aki normálisan válaszolt annak köszönöm, valószínűleg nem egy dolgot fogunk neki venni, körülbelül 1/5-ét autóra költjük a többit meg odaajándékozzuk, mert házat nem fogunk venni, de ennyi pénz albértletre bőven elég neki.
#33! Mondjuk, hogy ennyi erővel az ablakon is kidobhatnád, az is hasznosabb lenne. (Összeszedné valaki, aki tud vele mit kezdeni.)
Amúgy mi van akkor okoska, ha a (nemlétező) gyerekednek több esze van, mint neked és lakást vesz belőle?
Visszaperled, mert te albérletre adtad?🤣
A hangulatjelek pedig minden korosztályban arra szolgálnak, hogy kifejezzék azokat az érzelmeket, amiket írásban nem lehet átadni. Ha személyesen beszélgetnénk pontosan azt látnád, hogy sírva röhögök. Neked segítség, mert az kiderült az eddigiekből, hogy rendesen félreérted az embereket. Szerinted a válaszolók irigyek, frusztráltak, miközben csak röhögnek rajtad, hogy mennyire béna troll vagy🤷🏼♀️
De eleget etettelek. További szép napot! A kövi troll kérdésednél legyél ügyesebb!
Honnan jön belőled ez a gyűlölet?
Te is ha adsz valamit Karácsonyra akkor bepereled mert nem tetszett neki, vagy ha pénzt adtál és nem azt vett belőle amit te szerettél volna, akkor bepereled?
Komolyan olyan alpári egy logikád van. A hangulatjelekről meg annyit, hogy nagyon éretlen, senki nem használ ilyet akinek már kicsit is be van nőve a feje. Egyetlen embert sem ismerek aki használna, nyílván lehet túl magasra tettem a lécet, mert akiket ismerek azok magas státuszúak, össze sem lehet őket hasonlítani veled, olyannak aki egy anoním oldalon fröcsög mindenről, nem képes felfogni semmit csak beleköt a másikba, kamunak tartja, személyeskedik, vagy éppen tereli a témát.
Honnan ered ez a rosszindulat? Ha nem tudsz hasznossal szolgálni, mert még éretlen vagy a témához akkor nem kell válaszolni a kérdésre.
Vagy te ezt muszájból csinálod? Mindenképp kell írni valamit még ha fingod sincs az egészről?
Nem vagyok kíváncsi a kitalált történeteidre, ha nem tudsz hasznos válasszal szolgálni a kérdésemre akkor inkább ne is írj semmit.
Miért nem a "magas státuszú" ismerőseidtől kérsz tanácsot, és miért az itteni "frusztrált irigyektől"?
Komolyan kérdezem.
Tőlük is megkérdeztem, megkérdeztem itt is, ha elolvasod a régebbi kommentemet akkor írtam, hogy redditre is kiírtam a kérdést.
Minél több ember véleményére kíváncsi vagyok.
Amúgy tessék néhány tipp, amivel felnőttebb leszel ha megfogadod:
- Ne mondj ellent saját magadnak (De eleget etettelek. További szép napot!, erre fél óra múlva írsz mégegy kommentet)
- Fejezd be mások szapulását, kritizálását, főleg névtelenül az interneten
- Ne használj ennyi szmájlit (képzeld csak el ha írsz egy doktorandusznak, ő sem szmájlikkal telerakott üzenetet fog neked visszaküldeni)
- Legyél csendesebb, nem kell muszájból írni/beszélni állandóan mint egy papagáj, ha nem tudsz segíteni akkor ne írj/beszélj
Én nem a 34-es kommentelő vagyok!
Ha nem tűnt volna fel, nagyon sokan vagyunk ugyanannyi százalékkal...
#37!
Nagyon sok ember adott neked normális választ, amíg nem toltad túl a trollkodást. Az eredeti kérdés egyszerűsítve úgy szólt, lakást vagy kocsit? Szinte mindenki ingatlan ajánlott, amire te meghoztad a döntést, ingatlant biztos nem. Szerinted ezek után ki venne komolyan?
A tippjeidre:
- Nem írtam többet. Most is csak azért vagyok kénytelen, mert belekevertél egy 3.embert az kényszerképzetedbe. Tipp: Az üldözési mániád kezelhető! Fordulj orvoshoz!
-Azt majd én eldöntöm, szidom, vagy dicsérem az ócska trollokat.
-Ne képzeld magad doktorandusznak!(Ugyanott tudnak segíteni, ahol kezelik az üldözési mániád.)Mindenkinek a saját szintjének megfelelően írok.
-Magaddal foglalkozz! Ha te akarod eldönteni, ki, mikor, mit írhat, jelentkezz adminnak a gyikhez. Sok sikert!
+Adtam neked tanácsot!(ld.: 27.komment.)Sajnos nem fogadtad meg, pedig legalább anyukád örült volna!
Összességében: Bár semmi közöd hozzá, de kor szerint kb.anyád lehetnék. De ki mondta, hogy szeretnék "felnőttebb" lenni? Fogadd meg a saját tanácsodat és ne osztogass kéretlen tanácsot! Hallgatni arany! Én ugyanis nem tettem fel kérdést. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!