A gyerekünket szeretnénk támogatni és költeni szeretnénk rá, 50 millió megtakarításunk van, ebből ti mit vennétek neki?
Már "fiatal" felnőttnek számít, lassan önállósodni fog és kiköltözik.
Szeretnénk támogatni, ezért arra gondoltunk, hogy egy nagyobb "ajándékkal" támogatnánk.
Gondoltunk házra is, de inkább egy kocsi felé jobban hajlunk.
Van 50 millió félretett pénzünk és ebből szeretnénk a gyerekünknek venni egy nagyobb összegű dolgot (pl. kocsi/ház mint ahogy fent írtam).
Tudnátok adni tippeket, javaslatokat, hogy ti mit adnátok a helyünkben? ha ugyanúgy pl. autót, akkor milyen márkájút, 50 millióból már sok féle közül lehet válogatni
Én ingatlant vennék, és egy olcsóbb autót. Az autóval guruksz 1km-t és fele annyit ér..
Az ingatlan értékálló, kiváló befektetés.
Ha ez valós kérdés, amit kétlek, akkor ez a pénz feltételezem, eddig sem párnacihában volt, hanem pl. lekötve bankban, a lehető legmagasabn hozamú kamat mellett.
Nem vennék senki semmit, majd ő eldönti, mit kezd vele.
Ez körülbelül 3 évi megtakarításunk. Vállalkozók vagyunk, így havonta forognak a milliók.
Ezért is akarjuk a gyerekünkre költeni ezt, mert nálunk ez még nem egy "bankrablás" kategória.
Az egész megtakarítást biztos nem tapsolnám el. És szerintem nem így kell támogatni egy gyereket. Majd segíteni kell ha szeretne valamit. De akkor sem odaadni az egészet hanem vállaljon belőle valamennyit. Sokkal nagyonb lesz az értéke számára ha tett bele ő is.
Mondott egyáltalán valamit? Hogy szeretne kocsit? Vagy te csak eldöntötted segíted és kész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!