Ha lenne par millio ft megtakaritasod, tobb kisgyermekes anya lennel, mibe fektetned?
Mibe- mibe... Amihez értek, amire a környezetemben látok piacot, amit szívesen csinálok...
Én például tavasztól bővíteném a bérelt apartmanportfólióm itt Sopronban, ha majd a koronakrízis megoldódik.
8 milliónk van...ami likvid további 6 aminek célja van / lakás amortizálás, nyugdíj/
Igazából nem érzem, hogy bármibe belefektetnék
Főleg nem vállakozásba, ilyen gazdasági helyzet mellett nem indulnék ki semmivel.
Tanulni tervezek, férjem is megy.
Tehát a jövőnkbe fektetünk be.
Pár millióval nincs mit kezdeni, valamilyem befektetésbe raknám.
30 milla fölött ingatlant vennék.
Aki "pár millióval" nem tud mit kezdeni, az százszorosával sem tudna - sőt, mégannyira sem.
Az 1. apartmanom kaucióval 320 000 forintért béreltem ki, 400 000 forintot költöttem rá.
Egészen idén nyár végéig, 2015-től kezdve kitermelt nekem éves, havi átlagban negyedmillió forintot, nyári hónapokban értelemszerűen jelentősen többet.
Rávágni, hogy "ingatlant vennék", a teljes evidencia, laikus gondolkodás.
Nem mindenki akar 10-15 éves megtérülésekkel kalkulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!