Tenyleg ilyen egy lanyos anyuka elete egy fiusehoz kepest?
Lattam egy videot, ahol viccesen bemutatjak, milyen lanyos es milyen fius anyukanak lenni. A fius anyukak ki vannak keszulve, orditoznak, folyton pakolnak, nincs egy perc nyugtuk sem, a lanyos anyukak ezzel szemben kisimultak, a lanyok csendben jatszanak, rend van es nyugalom. Ebben mennyi igazsag van?
Ket fiam van, ha lenne meg egy gyerekem, es az lany lenne, akkor ennyire ereznem vajon a kontrasztot?🤔 Ti mit gondoltok errol? Baratnom kislanya eleg hatarozott, bator, harcias tipus, kupit is tud csinalni, es marha aktiv is, de meg igyis erzekelem a videoban bemutatott feelinget...
Akit erdekel, ez az a video:
Nem nézem meg, mert hülyeség. Van lányom és fiam is, semmi különbség közöttük.
Vagyis de: a nagyobb, aki történetesen lány, jóval nagyobb fejfájás, de nincsenek illúzióim, hogy az öccse örökre angyal marad. ;) 1,5 évesen a nővére is kezelhetőbb volt.
Nekem van mindkettő.
A fiam 4 éves, kupit csinál és széthagy mindent 😃 Ha szólunk neki, összepakol, de magától ott rak le mindent, ahol épp sikerül. A természetével nincs semmi baj, szóval idegbeteg nem vagyok miatta.
A lányom még csak 3 hónapos, fogalmam sincs milyen lesz, meglátjuk.
Az viszont tuti, hogy nekem a 2 bátyám együttvéve sem volt olyan rendetlen meg trehány, mint én kiskoromban 😅
A lányom mindent szétszór, hangos (sikít, énekel, beszél egész nap).
A fiam csendben játszik az autójával, elrakja a játékait. Persze ő is szokott hangoskodni, főleg ha a nővérével játszik. De sokkal nyugisabb.
Jol van, megnyugodtam 🤣
1-es, amugy tok vicces a video :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!