Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekünket szeretnénk...

A gyerekünket szeretnénk támogatni és költeni szeretnénk rá, 50 millió megtakarításunk van, ebből ti mit vennétek neki?

Figyelt kérdés

Már "fiatal" felnőttnek számít, lassan önállósodni fog és kiköltözik.

Szeretnénk támogatni, ezért arra gondoltunk, hogy egy nagyobb "ajándékkal" támogatnánk.

Gondoltunk házra is, de inkább egy kocsi felé jobban hajlunk.

Van 50 millió félretett pénzünk és ebből szeretnénk a gyerekünknek venni egy nagyobb összegű dolgot (pl. kocsi/ház mint ahogy fent írtam).

Tudnátok adni tippeket, javaslatokat, hogy ti mit adnátok a helyünkben? ha ugyanúgy pl. autót, akkor milyen márkájút, 50 millióból már sok féle közül lehet válogatni

2023. jan. 3. 20:19
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 3x is leírtad egy nyúlfarknyi szövegben, hogy 50 millió Ft, tuti kamu.
2023. jan. 3. 21:23
 22/49 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogy az. Meg ez az értetlenkedő, fura stílus. Szerintem ugyan ez a troll csinálja több témakörben. Bedob valami minimum infót, közben értetlenkedik. A válaszok alapján költi tovább a történetet, de mindig csak az éppen aktuális következő dolgot adja hozzá, nem magyarázza el rendesen a történetet.

A praktikus dolgokkal nem foglalkozik, csak játssza, hogy nem is tudja, mennyit ér 50 milla, meg hogy a "kocsival mindenhova elmehet" (mintha mondjuk egy... 5 millióssal nem tudna). Bedob egy ilyen "ez nálunk 3 évi megtakarítás" dolgot, hogy gerjesszen tovább.

2023. jan. 3. 21:28
 23/49 anonim ***** válasza:
74%
Dejómegy
2023. jan. 3. 21:39
 24/49 A kérdező kommentje:

Eddig a lakókocsi volt a legjobb ötlet.

Nem tudom miért lenne ez minimum infó, illetve mit írtam le hányszor. 2x írtam le, hogy mennyi a keret a kérdésben és ebből szeretnénk egy nagyobb költségű ajándékot. Azt sem írtam sehol hogy az egészet 1 autóra durrantanánk el.

Ötleteket kértem, nem okosítást, ha pedig ennyire frusztrál a pénz kérdése, mert nem sikerül negyed ennyit sem keresni akkor inkább ne válaszolj. Én csak ötleteket várok.

2023. jan. 3. 21:59
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, most jön, hogy mindenki csak irigy rád. Oké, troll.
2023. jan. 3. 22:49
 26/49 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy mindenki irigy rám?

De ha te ezt beleláttad, akkor te biztos az vagy. De csak neked írom is akkor, ha a netes trollkodás helyett elfoglalnád valamivel magad akkor talán nem rajtam vezetnéd le az irigységed és a frusztráltságodat.

2023. jan. 3. 22:53
 27/49 anonim ***** válasza:
90%

Ötlet: Menjél tanulni, mindjárt félévzárás, és bírd ki még ezt a pár napot az uncsi téli szünetből. Esetleg segíts valamit anyukádnak.

Nyilván troll. Ha valakiben felmerül, hogy autót vegyen a gyereknek 50 millióból önállósodás céljából, annak akkor van ennyi megtakarítása, ha 1hete nyert a lottón, és még nem sikerült mindent eltapsolni. Minden máshoz kell egy kis ész.

2023. jan. 3. 23:01
 28/49 anonim ***** válasza:
93%

"havonta forognak a milliók."

El tudjátok képzelni, ahol havonta forognak a milliók, a gyakori kérdésekre jönnek befektetési tanácsot kérni? 😄

2023. jan. 3. 23:01
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek neki egy garzont valami jó tömegközlekedésű helyen. A fiataloknak nem létszükséglet az autó.
2023. jan. 4. 00:06
 30/49 anonim ***** válasza:
74%
A gyereket kérdezném meg, mi az, amit ő szeretne. Sokra nem megy majd egy olyan autóval, ami nem felel meg neki, se egy lakással a szulo varosaban, ha ő az ország másik végén szeretne élni.
2023. jan. 4. 07:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!