Hogy lehet azt feldolgozni hogy az anya a gyerekkel, apa meg munka haverok és élete van, nekem nincs?
Családtervezés előtt.
Ő dolgozik a haverjaival, van élete, szórakozás, minden happy.
Gyereket akar. Ami azzal járna, hogy amig ő él, addig én pl szilveszterkor is egyedül lennék a gyerekkel otthon, 1-3 évben 0-24 gyerek, az apának van élete nekem nincs, később meg munka gyerek munka gyerek.
Válás. Aztán munka gyerek munka gyerek.
Hogy nem lehet az anyaságba beleőrülni?
Hogy merjek én vállalni?
Mondjuk nem egy ilyen hülye gyereknek "kell" szűlni, hanem egy normális társnak, aki kiveszi a részét a gyereknevelésből.
Szívesen.
Es ha máskor meg a barátom rendőr vagy mentős lenne vagy egészségügyis?
Így is úgy is én szívok csak mindig. Ha meg gyerek is lenne akkor meg végképp kapa.
1. Ha már el kell magyarázni azt, hogy mi az értelme a gyerekvállalásnak, már régen rossz, nem egy hobbival kapcsolatban vársz ajánlgatást, hogy miért próbáld ki
2. Nem minden férfi ilyen, mint a te párod
3. Senki nem kényszerít semmire, ha nem egyeznek a céljaitok, nem egymást keresitek, és csak raboljátok egymás idejét
Maradjunk annyiban h te nem akarsz gyereket. Nincs ezzel semmi gond! De nem kell kifogásokat gyártani. Ez a te fejedben létezik h megszűnsz emberként létezni ha gyereked van.
Barátnőm férje mentős. 2 gyerekük van. Apuka mivel kiveszi a részét a teendőkből, így van ideje magára, eljárunk kávézni stb.
Az én férjem 3 műszakozik. Tehát ha délutános akkor délelőtt megyek kutyasuliba, barátnőzni stb.
Igazából Lehet és kell is magadra időt fordítani.
Nyilván kell hozzá egy olyan partner is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!