Hogy lehet azt feldolgozni hogy az anya a gyerekkel, apa meg munka haverok és élete van, nekem nincs?
Családtervezés előtt.
Ő dolgozik a haverjaival, van élete, szórakozás, minden happy.
Gyereket akar. Ami azzal járna, hogy amig ő él, addig én pl szilveszterkor is egyedül lennék a gyerekkel otthon, 1-3 évben 0-24 gyerek, az apának van élete nekem nincs, később meg munka gyerek munka gyerek.
Válás. Aztán munka gyerek munka gyerek.
Hogy nem lehet az anyaságba beleőrülni?
Hogy merjek én vállalni?
Erdekes, ahogyan gondolkozol errol. A ferjem ahogy hazaert a munkabol, vette is at a nagyobbik gyerekunk, mikor baba volt, hogy alhassak egyben 2-3 orat. 8-22 honapos kora kozott heti 16 orat volt vele, amikor csak szoptatni hozta at a masik szobaba, ahol en dolgoztam, mindezt az o munkaideje utan, illetve hetvegen.
Ot is erdekelte termeszetesen az a sok minden, amiket irsz. Uszni o viszi a nagyobbik gyerekunket. Az ejszakai altatasukat 3 eves koruk korul mindket gyereknel atvette (nemcsak az elaltatast, hanem a teljes ejszakat), szimplan azert, mert igy jobban aludtak.
Gyerekorvoshoz is o vitt minket legtobbszor, ameddig kocsival sokkal gyorsabb volt. A kicsinel mar otthonrol dolgozott a covid ota, es nagyon sokat foglalkozott vele. A jatszoteret utalja, de setalni a kicsit napi szinten kivitte pici baba koraban is. A nagy iden kezdte a sulit, 10-bol 7-szer o tanul vele. O viszi a kicsit az oviba. Delutan en vagyok veluk nagyreszt munka utan, viszem oket jatszoterre, baratokkal talalkozni, cserebe hetente 1-2x van esti elfoglaltsagom, ami 30-60 perc, olyankor o van veluk. Most is o van a gyerekekkel a nappaliban, en pedig a szobaban pihenek, mert ma o ebredt fel elobb, en meg a kicsivel ejszakaztam.
De ki mondta, hogy vállaljál?
Nekünk nem kell magyarázkodni, miért nem vállalsz, senkit nem érdekel.
Nekem nem a gyerek az életem. Mellette nagyon gyorsan redukálódna minden. Magánszférám is megszűnne létezni. A bnőkkel a babazsúr nekem nem élet.
De azért próbálnám megérteni az anyaság értelmét, meg azt mi ebben a jó, miért vállalnak?
8 vagyok. Kicsit beteg vagy, sztm egy szakembert is keress meg más férfit.
Nekem is van gyerekem, teljesen boldog vagyok és nem csak ő teszi ki az életem. Van jó munkám, hobbim, barátaim.
Attól mer gyerek lesz nem áll meg az élet, csak rajtad múlik!
Amigy ha ilyen a párod miért vagy vele?
És nem, nem kell neked gyerek és nem is kötelező vállalni!
Pl szilveszterkor is dolgozik meg isznak.
Én nem mehetek sehova mert féltékeny. Abból háboru lenne. És beadja, hogy de az MUNKA. És minden évben is ez van.
Már EZ kiakaszt, nemhogy még ha a gyerekével ülnék ilyen és számtalan ilyen esetben otthon.
Már ezt se birom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!