Dühkitöréseim vannak?
Van egy 13 hós lányom. Nem lehet mellette okom panaszra, de…
És ez a kérdés nem róla fog szolni. Észrevettem magamon hogy egyre könnyebben kiborulok, felemelem a hangom.
Az egészhez hozzátartozik Hogy korábban volt már depresszióm. Azt tudtam itthon kezelni. A szülésélmény igazából borzalmas volt mert életmentő műtét lett a vége. Koraszules volt. Az én anyám is rettentően idegbajos volt kiskoromban emiatt és még sok más miatt nagyon rossz a kapcsolatunk. Szülés után is eléggé megzuhantam.
Most viszont azt vettem magamon észre Hogy egyre könnyebben kiborulok. Minimális dolgokon is úgy fel tudom magam idegesíteni hogy el kell vonulnom másik szobába. Ilyenkor azt érzem hogy csak úgy tudom levezetni a feszültséget hogyha valamire rácsapok bútor asztal stb. az egyik legdurvább az volt Amikor szétvertem egy rudat . (Nyilvan nem a gyerek elott). Simán a kezemmel. Érzem hogy baj van.
Ne értsetek félre a gyereket sose bántottam de egyszerűen nem tetszik amit látok magamon. Pl. most már ez is kiborít hogy ha nem akar úgy enni. Borzasztóan fel tud idegesíteni. Szerintem ez már nem csak egyszerűen kimerültség hanem itt többről van szó.
A férjem hol megértő ezzel kapcsolatban hol nem. Nagyon nehezen tudják kezelni. Este említettem neki hogy lehet szakember kell. Ma fáradtabban keltem de nem volt semmi bajom erre megkaptam megint ideg sokkos vagyok.
Én nem szeretnék olyan példát a A lányomnak amit én kaptam anyámtól. Tényleg mindennél jobban szeretem. Nem napi rendszerességű a dolog de Tenni szeretnék ez ellen. Hova tudok fordulni ilyenkor? Milyenek a menete kit kell felkeresni? Szeretnék jobban lenni de úgy érzem egyedül ez már most nem fog menni. Pszichológus kellene pszichiáter?
Segítsetek kérlek mert nagyon el vagyok keseredve!
Ezt nem én írtam ki?!
Viccet félretéve. Ugyan ez.
14hónapos a lányom. Van mellette egy 3 éves fiam is.
De ugyan ez. Mkstanába ha csak rosszul neznek rám kiakadok. Én multkor egy ajtót vágtam be úgy, hogy eltörött.
Férjem kb nem érti mi bajom. Vagy szimplán annyival lerendez, hogy "most mit csináljak?!".
Nekem a kicsi iszonyú hisztis. Nagyon durván. 24ből 28órát nyüszög/sír/ordít. Mellette 5-6x kelünk éjjel.
Nálam ez a baj. A totális kimerülés. Énidőm semmi. Barátnők vagy messze, vagy eltűntek.
tudom, nem segítség, csak hogy érezd, nem vagy egyedül
De erre van megoldás:
"Szerinted kamubol miert ir ki magából ilyet az ember? Szörnyen rosszindulatúak vagytok. Egy padlón levő emberbe nyugodtan rúgjatok meg egye"
Érdekes, ha meg küldök megoldást, akkor meg elutasítod (lepontozod). Ilyenkor mit csináljon az ember, ha csak sajnáltatod magad de megoldást nem fogasz el? Gondolom amit küldtem videókat egyet sem néztél meg belőle. 13-as voltam.
De ez nem csak rád vonatkozik, mert még nem biztos láttad a válaszomat, szóval nem ítélkezek előre. De lepontoztak, szóval valaki nem fogadta el, és írták nekik is ez a problémájuk. Vagyis csak a nyavajgás megy, de ha küldenek segítséget az meg el van utasítva. 3 perc egy videó, ha végignézed biztosan segíteni fog.
Koszonom Nektek, talan akkor nem vagyok teljesen elveszve.
A ferjem hétköznap dolgozni jar neha itthon van home officeban.
Sok felnőtt társaságom amugy nincs. A barátnők sajnos messze de online napi szinten beszelunk.
Sokat vagyok a picivel egyedul. Mellete meg ugye minden mast csinalok amit kell. Szülői segitsegem egyik oldarol sincs. Az en szüleimmel rossz a kapcsolat, a ferjem szülei idősek es 300kmre laknak.
Sikerült megnézni?
Mert ha akarod akkor leírhatom a történetet, de elmondva, képekkel és hanggal, zenével jobb, azaz a videó jobban áttudja adni amit akar.
Vagy leírjam a történetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!