Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak a férjemmel?...

Mit csináljak a férjemmel? (dühkitörések)

Figyelt kérdés

Mindig is jellemző volt rá, mivel sok mindent magába fojt, ami egyszer csak kitör belőle. Mostanában azonban megsokasodott. Van két pici gyerekünk, az egyik sajátos nevelési igényű, sokat kell vele foglalkozni, sok a nehézség.

A mai nap a picit kiengedte játszani az udvarba, ahol kocsibeálló van és ahol egyedül nem szabad hagyni, mert veszélyes. Erre jövök le föntről, hogy látom a gyerek kint van egyedül, ő pedig a konyhában a lakásban. Bizony rámordultam, hogy miért hagyja felügyelet nélkül. Erre úgy nekem esett, hogy én mekkora hazug vagyok, ezt üvöltve, hogy nem jutottam szóhoz. A kezét is meglendítette, persze nem történt semmi, ahogy eddig sem emelt rám kezet soha, csak az üvöltésnél megállt.

Nagyon ki vagyok (azért nevezett hazugnak, mert ő az ablakból figyelte és ezt nem láttam), nem tudom, hogyan tovább.

Az átlag életünk szerencsére jó egymással, ilyen durvaság néha van, de az kemény. Mit lehet tenni? Bizonyára én is provokálom, de olyan mint egy időzített bomba. Olyanon bukik ki, amin egyáltalán nem gondolnám.

2016. márc. 19. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Irány a pszichológus! A dühkitöréseket lehet és kell is kezelni.
2016. márc. 19. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, én nem tudok érdemben válaszolni, de mivel az én férjem is hasonló követném, hogy a többiek mit válaszolnak.

Mi nemrég ültünk le megbeszélni, hogy miért van ez, és hogy mit tehetnénk ellene, ő azt mondta, hogy úgy érzi, hogy a gyerek mellett nem kap annyi figyelmet tőlem mint korábban, és ezért nem érzi jól magát. Azóta igyekszem én is jobban odafigyelni rá, és ő is igyekszik visszafogni magát, remélem így marad, de nem merem beleélni magam.

Ti beszéltetek már róla, hogy miért ilyen feszült?

2016. márc. 19. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy tipp, de pajzsmirigy betegség is okozhat dühkitörést.

"A pajzsmirigy túlműködése eseten a fokozott hormontermelés következtében hirtelen fogyás, izzadékonyság, nyugtalanság, hangulatingadozások, dühkitörések, alvászavar, hasmenés, szapora szívműködés, vérnyomáskiugrás, meleg-intolerancia léphetnek fel."

Apukámnak volt alul- és túlműködése is, és nála is elég durva dolgok voltak. Mióta kezelik azóta ezek megszűntek.

Csak azért írom, mert valószínűleg ilyen válasz nem fog érkezni, inkább a lelki oldaláról fogják megközelíteni többen, azt meg akkor nem ismételem.

2016. márc. 19. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nemtudom nálatok mennyit segít,de leírom. Párom ilyen volt,ilyesmi tavaly ilyenkor még. Olyan húzta fel magát,ami nagyon gyerekes. Egy ideig tűrtem,nem szóltam majd besokalltam.

Munkahely váltás után lett ilyen.

Elkezdtem magneb6-ot szedetni vele,1 hónap múlva újra kenyérre lehetett kenni.

Előszőr nem akarta enni,így magnézium pezsgőtablettát itattam vele,de semmi változás nem volt.

Majd nagt nehezen rábeszéltem a magneb6-ra,szépen minden nap vittem neki mint a kisangyal,h egye meg:)

Azóta lekopogom még nem volt gond(elvétve igen de az jogos mérgelődés). Esetleg megpróbálhatnátok mert a magnéziumhiány stresszt is okoz.

2016. márc. 19. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!