Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?
A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.
Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.
Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.
Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.
Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.
Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.
Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.
Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.
De, képzeld, van, aki le akar feküdni velem, vagy többet is, de ez neked biztosan fáj...
Amúgy hogy jött ide egy ultrafutónő??
Még nem sikerült megnyugtatnotok, miért jó idősödő testtel gyereket vállalni úgy, hogy nagy eséllyel lesz beteg vagy árva tinikorában...
Ki a fene akar téged megnyugtatni? NEHOGY szülj és örökbe se fogadj csak teleneveled a gyereket félelemmel!!!
Menjél el egy pszichológushoz.
????
Édesapám van előttem, aki azért nem vállalt gyereket 40 körüliként az akkori párjával, mert esetleg lerobbanhat.
Mindigis krónikus beteg volt, de 60 éves kora óta tragikus állapotban van. Állítólag 1-2 éve van hátra. Most lenne egyetemista az a féltesóm.
Nem tudom troll vagy vagy csak mentális beteg, de mint szakmában dolgozó, azt tudom mondani, hogy örökbe te gyereket nem fogsz kapni. Egyrészt házasnak kéne lenned, másrészt mentálisan egészségesnek. (Oké, egyedülálló de hetero nőként egyéni elbírálás alapján lenne némi esélyed gyerekre HA mentalisan oké lennél. De akkor is csak 3+ éves, roma, közepesen komoly eü betegséggel küzdőre, évekig tartó várakozási idővel.) Szóval szép elképzelés, de a valóság, hogy esélytelen.
A többit meg már leírták előttem.
167
Miből gondolod, hogy szingliként akarnék örökbe fogadni???
Miből gondolod, hogy mentálisan beteg lennék? Le tudnád írni konkrétan?
166
Én sohasem főzök (heti előre-rendelés, menza stb) és ritkábban törlök port, mégis ennél több idő csak magamra. Ha csinálom, azt csinálom, de nem kifejezetten rohanva.
Mondjuk amíg gyesen van az ember, mindegy, de ha már teljes állásban dolgozik....
Most is szinlgi vagy, és a válaszaid alapján nehezen tolerálható a személyiséged. Nem jó ómen.
A mentális bajt meg a válaszaid alapján. Egészen furcsa tévképzeteid vannak a gyereknevelésről, az öregedésről, a mai emberek eü állaptáról. Ezeket ecsetelik neked a többiek lassan 17 oldalon keresztül. Nem fogom újra leírni. Ha troll vagy, akkor nem koptatom a billenytűket, ha meg komolyan gondolod amitt itt előadsz, akkor kár is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!