El, bár mindig győzködni kell, hogy jó lesz az, aztán a végén nekem van igazam, mert jól érzi magát
2022. dec. 15. 21:52
2/22 anonim válasza:
Gyerekkoromban annyira vártam mindig ezeket a kirándulásokat, hogy a kirándulás napjára rendszeresen lebetegedtem. Még 18 éves koromban is betegen fetrengtem az osztálykiránduláson, míg a többiek buliztak.
2022. dec. 15. 21:53
3/22 anonim válasza:
Miért ne engedném?
2022. dec. 15. 21:57
4/22 anonim válasza:
Általános sulis osztálytársamat azért nem szokta elengedni az anyja, mert félt, hogy elrabolják a lányát. Középiskolában ugyanilyen okból nem jött a többnapos osztálykirándulásokra. ¯\_(ツ)_/¯
2022. dec. 15. 22:05
5/22 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a túlféltő szülők azok, akik ezen vacillálnak, valami frusztráció, kényszerképzet és egyéb problémáik miatt. Olyat is ismerek, aki mindig menni akar a gyerekkel, mint "kísérő" szülő, anélkül nem nyugodt. Megérthető, ha a gyerek speciális lenne bármilyen szempontból, vagy beteg, és figyelni kell rá (inzulinos, vagy ilyesmi). De a legtöbbször nem azok paráznak ennyire, akiknek nyilvánvaló oka lenne rá, hanem azok, akiknek semmi baja (fizikailag).
2022. dec. 15. 22:08
6/22 anonim válasza:
Anyamek is ilyenek voltak. Sose engedtek :(
Meg is lett az eredmenye felnöttkent szorongo, önbozalom hianyos vagyok
2022. dec. 15. 22:17
7/22 anonim válasza:
"Meg is lett az eredmenye felnöttkent szorongo, önbozalom hianyos vagyok"
Ez kb. egy pillanatig elfogadható, amikor ezt realizálod. Felnőttként a te felelősséged, hogy változtass ezen, ha korlátoz és zavar. Addig az ő felelősségük volt, hogyan nevelnek, de hogy te ebből mit viszel tovább magaddal, az már nem az ő saruk. Lehet változni és kell is!
2022. dec. 15. 22:20
8/22 anonim válasza:
Mindig engedtem ovis kora óta, és akart is menni.
Hetedikes kora óta azonban önként kibujik minden alól, pedig rendszeres kirándulásokat tart a sulija. De nem erőltetem, ha nem akar menni, akkor nem kell.
2022. dec. 15. 22:27
9/22 anonim válasza:
Persze. Elsőben már 5 napos ott alvós kiránduláson voltak.
2022. dec. 15. 22:46
10/22 anonim válasza:
Egyszer nem engedtem, alsós korában mentek "kirándulni" a strandra, szegénynek viszont volt egy böhöm nagy seb a lábán, amivel nem mehetett vízbe. Vagy szenvedett volna egész nap, mert nem mehet vízbe, vagy bement volna, akkor meg azért szenvedett volna később.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!