Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan aki nem engedte el...

Van olyan aki nem engedte el a kisgyerekét óvodai/iskolai kirándulásokra, programokra? Ha igen, milyen okból kifolyólag?

Figyelt kérdés

Pl. állatkert, színház, mozi, egyéb kirándulás stb

Ha volt ilyen, ahová nem engedted el, mi volt az oka és hova mentek?

Olyan esetleg előfordult hogy az óvoda/iskola nem volt hajlandó elvinni?

2020. máj. 22. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Ezek a programok kötelezőek, nem nagyon van oylan, hogy nem engeded el, hiszen akkor szív a gyerek, mehet masik osztalyba, vagy csoportba helyette.
2020. máj. 22. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az oviban van egy gyerek, aki csak akkor mehet még a közházba is, ha anyuka elkíséri. Az ok az, hogy meghalt a testvére, de nem tudom, miben.
2020. máj. 22. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van egy gyerek aki csak akkor mehet ha megy anyuka is. Az oka az, hogy rosszul van kocsiba buszon mindenen, már 2 perc után is. Gyógyszert szoktak rá adni neki amitől kicsit kaba, és anyuka vigyáz rá amíg magához nem tér, a tanároktol ezt nem várja el. Megertik, rendben van. De amúgy általában jönnek, talán két alkalmat hagytak ki az évben
2020. máj. 22. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én engedem, de nálunk a suliban szokás, hogy a rossz magaviseletű gyerekeket nem viszik. Némelyik tanár még ha jó fej, azt mondja, hogy csak akkor mehet a gyerek, ha jön anyuka is. A fiam sajnos elég rossz magaviseletű, most mi is be lettünk fenyítve, hogy nem mehet az erdei iskolába. Én magam őszintén nem is bántam volna, lehet, hogy az egy hét sok is lenne neki nélkülünk. Erre most elmaradt, áttették szeptemberre, most azt mondta a tanár mehet.

Viszont tudok konkrétan olyan gyerekről a suliban, akit nem szoktak elvinni, azt mondja a tanár, hogy nem vállalja érte a felelősséget. Amúgy az Oktatási Törvényben benne van, hogy ilyet a tanár nem tehet, fel is lehet őket érte jelenteni. Én magam nem jelenteném fel az iskolát, a gyereknek szoktam mondani, ha így viselkedsz, így jártál. Attól még persze nagyon haragszom érte, de most mit tudok csinálni? Bár alapvetően azok a gyerekek, akik a tanórát zavarják, azért kiránduláson simán el szoktak lenni.

A lányoméknál van több gyerek is, aki nem megy ilyenekre. Pl. aki rosszul van buszon, vagy gyógyszert szed, meg alapvetően a romák nem jönnek, nem is fizetnek osztálypénzt.

2020. máj. 22. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
ėn mind 3 gyerekemet minden egy napos programra el engedtem.nagyobbakat többnaposra is .
2020. máj. 23. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!